Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Télen hiába rágtam a fülét, hogy fogyjon már egy kicsit, sportoljon vagy szőrtelenítsem semmi. Most meg hogy itt a nyár?
Télen úgy nézett ki párom mit egy malac. Elég szőrös alkat, a mellkasa az egész hasáig egybefüggően széles sávban szőrös, és képes volt 2-3 cm hosszú szörösen, hullafehéren, elhízva létezni. Kértem én hetente hogy na mostmár tényleg kezdjen magával valamit, mondta hogy fog-fog. Hát hiába vártam. Néha már ott tartottam hogy nem is kívánom, sőt ki is ábrándultam a testéből, aztán csodálkozott hogy nem fekszem le vele.
Most meg hogy itt a jó idő, saját magától ezeket megcsinálja. Miért? Sokszor van póló nélkül, persze gondolom hogy nem fogja mások előtt mutatni a punnyadt narancsbőrös hasát,derekát. Napozik, állandóan szőrtelenít, fogyókúrázik. 1000x jobban néz ki mint télen. Képes volt másokat meghazudtoló módon 8 kg leadni.
Télen ezt az én kedvemért miért nem tette meg?
Hát, elég szánalmas szerintem ha valaki kötelezi a párját hogy szőrtelenítse magát. Ez egyáltalán nem férfias, sőt!
Én egyetlen pasit ismertem aki szőrtelenítette magát, de az meleg volt.
Ez a stílus meg főleg szánnivaló. Ha ennyire nem tetszik a fehér malac pasid, szerezz egy Justin Bieber-szerű nyálas csupasz csigát. A stílusodból tekintve téged az csigáz fel....
Arra nem gondoltál, hogy talált magának egy jobb nőt és neki akar tetszeni?
:D:D
a stílus nekem sem tetszik, de valamilyen szinten neked is igazad van.
Meghízott..nem így ismerted meg. Nem azt mondta, hogy mostmàr ilyen leszek így fogadj el, hanem hitegetett, hogy majd tesz érte.De nem tett, így szerintem jogos a felhàborodàsod.és gondolom gyanakodsz is valamire, hogy miért pont most, mikor annyi rövidrucis, meztelenlàbú nö màszkàl az utcàn. Szerintem erre nincs megoldàls mint egy hosszú, komoly! beszélgetés. És akkor kiderül mi miért volt :)
Ostoba vagy. Ha jó pasikkal lennél körülvéve rég leléceltél volna. Ha a párod büdös, szőrös, dagadt malac akkor már másnál lennél, de ha mégsem és jössz a szerelem dumával 1: buta vagy és szeretsz szenvedni a rosszabb mellett 2: meséld el mit szeretsz benne?
Ne trollkodj többé.
Köszönöm az utóbbi pár normális választ.
Igazatok van abban, hogy én próbálok tetszeni a barátomnak, én is azt várom cserébe hogy alap dolgokra figyeljen oda.
Szerencsére sor került egy hosszas beszélgetésre, és mint kiderült, azért változtatott, mert észrevette, hogy elveszíthet ha nem változtat.
Ugyanis régebben már mondtam neki, hogy már lett volna minimum 3 okom, hogy szakítsak vele, mégsem tettem meg, mert próbáltam időt adni neki, várni majdcsak észbe kap és nekem ő az első komolyabb kapcsolatom és szeretem, és vannak nagyon pozitív tulajdonságai.
Azt is mondtam neki, hogyha már nem lennénk együtt, és más pasikkal ismerkednék, amit észrevenném azokat a rossz tulajdonságokat amiket a mostani páromban nem szeretek, egy percig sem haboznék, lapát.
Szóval megértette és még ő hálás, hogy türelmes voltam vele!
Sőt az utóbbi időben féltékeny is, persze nem aggresszív módon, hanem tök normálisan, és kifejezetten jól esik, hogy igyekszik, és néha szóba hozza, hogy annyi pasim lehetne... örül hogy vele maradtam :)
Szóval úgy néz ki minden ok:)
Ezt csak azok kedvéért irtam le, akik átérezték a helyzetemet és azt, hogy miért voltam elkeseredett és már-már dühös.
Hát, elég szánalmas szerintem ha valaki kötelezi a párját hogy szőrtelenítse magát.
Persze a nőknek szőrtleníteni is kötelező,mert hát az férfiak szerint fúj ha szőrös picit,de a pasi az lehet igénytelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!