Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire fontos, hogy egy fiu jól sportoljon?
Hát imponáló, ha valaki jó a sportban, de nekem nem az lenne a legfontosabb. Az sokkal fontosabb, hogy most sportolsz. Helyes döntés volt. Na, a lényeg az hogy nekem az a fontos, hogy a pasim sportoljon valamit, edzett legyen, nem az, hogy olimpiai bajnok legyen.
21 L
szerintem az , hogy sportolsz a személyiséged is átalakítja. jó értelemben
az , hogy jobban nézel ki önbizalmat ad, a lányok is megnéznek, még egy csúnyább, de jótestű pasit is megnéznek a lányok , mint egy csúnya és vézna pasit...
mindegy a lényeg. hogy csak így tovább , és ha már elkezdted ne hagyd abba.
Az dicséretes, hogy elkezdtél foglalkozni magaddal. Sokan, sőt a többség nem jut el odáig, hogy a számítógép és a sör mellett létezik mozgás is. Mert bár azok is jó kikapcsolódást nyújtanak, ez a későbbiekre nézve is egy jó dolog. Az egyáltalán nem számít, hogy nem vagy a legjobb, vagy bénázol, az a lényeg, hogy edz, rendszeresen (heti 3 alkalom szerintem elég), és így a betegségek stb. kockázatát is csökkented. És gondolom neked is jobb érzés akár a gép elé leülni játszani úgy, hogy tudod, csináltál ma valamit a külsőd és egészségedért. Szóval ez csakis pozitív. És nem kell testépítő meg olimpiai bajnok, de imponáló és elvárás, hogy valamit mozogjon a kiválasztott. Főleg, ha már én is foglalkozok a testemmel rendszeresen, legyen ez kölcsönös.
l/20
a sport azért vonzó egy férfinál ,mert van valami koordináció az életében.
Általában azok a fiúk akik sportolnak sokkal céltudatosabbak és van valami mózgatórugója. Vannak barátai, másokkal közös élmények.
Én ezért tartom fontosnak a sportot, mert a férfinál nagy a céltudatosság. Az nem baj ha béna benne, de fejleszti a test koordinációt és nem mellesleg a lágyéki vérellátást ;)
Nekem bejön. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!