Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Télen hiába rágtam a fülét, hogy fogyjon már egy kicsit, sportoljon vagy szőrtelenítsem semmi. Most meg hogy itt a nyár?
Télen úgy nézett ki párom mit egy malac. Elég szőrös alkat, a mellkasa az egész hasáig egybefüggően széles sávban szőrös, és képes volt 2-3 cm hosszú szörösen, hullafehéren, elhízva létezni. Kértem én hetente hogy na mostmár tényleg kezdjen magával valamit, mondta hogy fog-fog. Hát hiába vártam. Néha már ott tartottam hogy nem is kívánom, sőt ki is ábrándultam a testéből, aztán csodálkozott hogy nem fekszem le vele.
Most meg hogy itt a jó idő, saját magától ezeket megcsinálja. Miért? Sokszor van póló nélkül, persze gondolom hogy nem fogja mások előtt mutatni a punnyadt narancsbőrös hasát,derekát. Napozik, állandóan szőrtelenít, fogyókúrázik. 1000x jobban néz ki mint télen. Képes volt másokat meghazudtoló módon 8 kg leadni.
Télen ezt az én kedvemért miért nem tette meg?
Egyik ember sem beszélhetne így a másikról.
Gusztustalan vagy, krédező.
Igaza van a 19:29-esnek.
A pasi kibeszélheti hogy a barátnője meghízott stb, sőt ha nem nyeri vissza régi alakját, máris megcsalják.
Bezzeg ha a pasi büdős, szőrös az gyönyörű!
Kérdező, te nem tudod felfogni, hogy a stílusod gáz?
Nagyon remélem, hogy a párod meglátja a kérdésed és kidob téged az utcára..
Lehet, hogy ő egy fehér malac, de te meg egy egy senki vagy drágám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!