Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a ti barátotok/barátnötök?
sose beszél veletek csunyán?
ha valamit kérni szeretne ha csak egy pohár innivalot is szépen kéri pld létszives vagy "add már ide"
ha pasi,akkor elötted kinyitja az ajtot?
vagy mondd nektek olyanokat ami kifejezettten idegesit?
mindig kedvesen beszél veled?
sok-sok példát szeretnék
Nem , nem :) sosem szokott csunyán beszélni velem,mikor veszexünk akkor se (én viszont sajnos mondtam rá mérgemben néha ezt-azt , de nem vágott vissza :/).Ha kér akkor , igen , minid hozzáteszi hogy adnál egy pohár vizet szivem stb.Kinyitja az ajtót is , (sztem még a széket is kihuzná nekem , de az már sok lenne :/) Szoktuk egymást direkte idegesíteni de az csak játék :D
Én nagyjából megvok vele elégedve :) És veled, Kérdező hogy bánik a barátod/nőd ?
ha kér vmit alap h hozzáteszi h légyszíves
természetesen kinyitja előttem az ajtót, de ezt a környezetemben élő legtöbb férfi is megteszi
idegesíteni nem szokott, max a hangjával, mert énekben nem valami nagy ász :) de azt mindig elröhögjük. mondjuk amit utálok, ha csikiz, mert nagyon érzékeny a bőröm és nem érti meg h nem azért röhögök, mert olyan vicces, hanem mert ez egy reflex... és hogy nagyon szarul esik, de ha mondom akkor csak elröhögi :( valószínű ezt is poénnak veszi pedig ez az egy tényleg nem az :(
mindig kedvesen beszél hozzám, de nem hív aranybogaramnak, szívecskémnek, életemnek, drágámnak, trütymürüttyömnek és egyébnek. ezt értékelem benne :) káromkodni viszont szokott amit nem is róhatok fel neki mert nagy valószínűséggel tőlem tanulta mindet :/ ne higgyétek h olyan mocskos a szám csak azért vannak olyan helyzetek, na :)
ha egyetemről hazamegyek mindig kijön elém az állomásra, alap h buli után, késő este hazakísér, akkor is ha épp nem aludhat nálam. mindent megbeszélünk ami a lelkünket nyomja, nagyon elnéző velem. ha veszekszünk is, rendszerint miattam, én vagyok az aki néha elégedetlen.
sosem szokott rám megsértődni, féltékenykedni pláne nem. az előző barátom a féltékenységével kergetett sírba, mikor feljött ez a téma Vele kapcsolatban, azt mondta a jelenlegi barátom, ha beleszeretek másba és elveszít az ellen úgyse tehet semmit... akkor mi értelme féltékenykedni, attól nem maradok tovább vele. ha valaki nyomul rám, büszke rá h ennyi srác akad és mégis vele vagyok :) az ágyban is tökély.
amiért igazából senkire nem cserélném le az az h nem drámázik, ha beszélgetek srácokkal (haverokkal, megcsalni sosem fogom). azzal tart igazából a legjobban maga mellett h nem határolja be kivel lehetek, nem csap balhét ha megtudja h elmentem moziba kettesben egy haverommal. tudja h nincs mitől félnie. srácok nektek is tudom tanácsolni ezt a hozzáállást! jobban fognak tisztelni a csajok mintha folyton kérdezgetnétek h kiaz a srác??
tegyük hozzá h még "csak" 17 éves. egyszerűen imádom. the perfect man.
19/L
Kedves velem, még rám sosem mondott semmi csúnyát. Ha valamiben ne, értünk egyet, azt hamar meg tudjuk beszélni, nem akad ki mindenen. Ha kér valamit, akkor "légy szíves"-sel kezdi a mondatot, vagy kérdés formájában teszi ("Ide adod a ...")
Nagyon jól ismer, tudja, mi az, ami nekem nem esik jól, azt nem is teszi. (Hogy mennyire ismer: itt gyakorikérdéseken minden válaszomat megtalál, tudja, hogy én írtam:) )
Nagyon éretten gondolkodik (18 éves), intelligens, mindent meg tud oldani maga. (A néhány kivételnél pedig szépen kéri a segítségemet, miután ez megtörtént, érezteti, mennyire elismeri munkámat)
Hasonlóan rend- és tisztaságmániás, mint én, ami számomra fontos.
Ami negatívum, hogy nem igazán tudja elfogadni, hogy volt előtte más barátnőm is - de én is így vagyok az Ő korai próbálkozásaival :)
(Lassan másfél évesek leszünk, hosszútávon tervezzük a közös jövőnket)
(22/ffi)
01:13-as vagyok:
az lemaradt, hogy annyit "pukizok", böfögök mellette, amennyi csak jön (sajnos több, mint amennyit akarok :P)
Ha elnézést kérek, akkor csak visszautasítja, hogy felesleges. Valamikor meg kedvesen annyit mond, hogy "egészségedre". Cserébe nem igazán kap semmit, neki nem szokása egyik sem :P pedig én is elnézném neki :)
Lényegében nekem is. :) Elhalmoz ajándékokkal, emellett udvarias és nem beszél csúnyán velem inkább elvonul ha összeveszünk néhanapján. Egyébként mindent megtennénk egymásért, volt hogy kifizette az utiköltségemet (3500 Ft) és karácsonykor a Westendben 21.000 Ft-ot költött el csak rám ruhákra. Szóval elhihetitek minden téren odaadó. De szexben is nagyon figyelmes, mert mindig az én élvezetem szeretné elsősorban. Ezért imádom. Jah és volt hogy majdnem egész éjjel kényeztetett. Szóval tényleg elhihetitek ő mindent megtesz... :)
Egyébként fél éve járunk és távkapcsolat egyenlőre, de 2 hónap múlva összeköltözünk. :P
18/l
Nagyon közönöm a válaszaitokat!!
Igazábol is azért is kérdeztem hogy megtudjam,az én barátom tényleg ilyen szörnyü-e.
De rá kellett jönnöm hogy igen... :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!