Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarban van ha a szemembe kell néznie. Nektek volt ilyen barátotok/barátnőtök?
Nemrég jöttünk össze néhány hete, de alapból is elég fura srác (25). Ilyen nagy machonak probálja mutatni magát, de szerintem ezek csak falak.
Ami nagyon zavar benne, hogy keptelen vagyok elmerengeni a szemében. Par masodperc után elkapja a szemét. Rá kérdeztem mi ez, és mondta hogy őt ez nagyon zavarba hozza, és hogy adjak neki időt. Ti már találkoztatok ilyennel?
Mit nem lehet azon érteni, hogy tetszel neki és ettől zavarba jön és nem akar elpirulni?
Nem értelek titeket csajok, ti azt gondoljátok, hogy a férfiak valami szuperhősök akiknek nincsenek félelmeik és gátlásaik meg érzéseik?!
21f
Én is ilyen voltam/vagyok. Egyszerüen kb 3 másodpercnél tovább nem tudok valakinek a szemébe nézni.. Max ha elbambulok..Mostanában mióta társastáncolok és ott muszáj már javul..
17/L
Én sem szeretek más szemébe nézni, de mivel ez az alapvető emberi kommunikációhoz tartozik, ezért erőt veszek magamon.
Ha valakivel beszélek és nem nézek rá, akkor az illetlenség, szerintem. Hiszen hozzá beszélek.
Nem bámulom, de egy ideig a szemébe nézek, persze csak ha hagyja.
Én is ismerek ilyen embert, aki 2 mp-nél tovább nem nézett még a szemembe. (a beszélgetés kb. 1 órás volt, összesen 5x nézett rám ez idő alatt)
Nem tudom mire vélni, úgy érzem, hogy sunyi, nem őszinte, gyáva, félénk személy. (bármelyik lehet a felsoroltak közül)
Vagy ő nem bízik bennem, vagy csak nem bírja a társaságom. Nem tisztel meg azzal, hogy rám néz.
Zavaró, hiszen én sem tudom mire vélni a dolgot és így nem is tudom, hogy hogyan viselkedjem vele.
Mondják azt is, hogy a szem a lélek tükre. Hogy félnek, hogy nehogy meglásd az érzéseiket.
Nos, akkor én elég béna vagyok, mert nem látok benne semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!