Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jellemez fizikailag a barátnőm? Miért nem becéz?
mond neki jó hangulatban.
jül nézek ki vagy jól nézek ki ? ha fej akkor jól nézek ki ha írás akkor is jól nézek ki. na ??? Addig nem megyünk sehova amíg nem mondod, és ezt mondod kissé nevetre, viccesen
4 évig jártam egy testépítő fiúval. :) Én nagyon nem vagyok bókolós típus, és a becézésekkel is csínján bánok... egyszerűen számomra nem ez jelenti a szeretetem kinyilvánítását. Ő egy idő után teljesen kétségbe volt esve, hogy itt dagadnak azok a bicepszek, és egy büdös szót nem ejtek róla... :D Pedig nem arról volt szó, hogy nem tetszene, egyszerűen én az ilyet nem teszem szóvá. Persze voltak más csatornák, ahol viszont nagyon is tudattam vele, mennyire odavagyok érte stb. :)
Szóval szerintem ne parázz. De ha nagyon zavar, beszéljétek meg.
20L
Majd lehet később fog.
Én se dicsértem az elején páromat.
Hiába tetszett, természetes dolognak tartottam, és megtartottam ezt az észrevételt magamnak, hogy milyen szép:)
Utána rájöttem, hogy hát ő mondja nekem, és hmmm milyen jól esik, és egyszer mondtam én is neki..nagyon boldog volt tőle:), na azóta már megszokott az, hogy dicsérgessük egymást.
Szerintem még várj egy kicsit, és ha még utána se mondja, és zavar is, akkor mond neki hogy tetszik neked, és h te is neki?:)
De amúgy igen ha nem tetszenél nem lenne veled 2hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!