Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védtétek már meg a barátnötöket fizikailag?
Szerintem ez természetes h megvédem a bnőmet:)
am igen. És sztem minden csaj "imádná"..
15/F
Engem már védett meg a pasim fizikailag, pl megakadályozta, hogy amkor szétszórt vagyok az autó elé sétaljak.
Olyan szituációba nem keveredek, hogy verekedés törne ki miattam és nem is szeretem az olyan pasikat, akik így akarják bebizonyítani, hogy ők férfiak.
Ha szükség lenne rá, pl megtámadnának utcán, vagy ilyesmi, akkor természetesen jó lenne, ha megvédene, de inkább természetesnek tartanám, hogyha ott van mellettem, akkor csak nem hagyja, hogy a szeme láttára bántalmazzanak...
Jam egy óvszert húztam a fejére, tökélletes védelem volt
nem vagy vicces te faxfej... haverok közt még elmegy, de barátnőről így beszélni? azért szégyeldd magad. gratulálok. :D te meg inkább szacskót húzz a fejedre.
Húh micsoda indulatok!
Hogy vagy még ilyen szókincsel 92%- os?
A kérdésedre a válasz még nem volt rá szükség, a megjelenésem alapból is visszatartó erő volt eddig!
És ez nem vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!