Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lábbelid jellemez? Van benne igazság?
Szerintem badarság :) Engem pl alapból nem jellemezhetne,mert 41-es lábam van, és nem kapok mindig olyan cipőt a lábamra, amilyet szeretnék. Meg alapból hülyeség. Apukámnak pl. teljesen mindegy milyen cipő van a lábán, képes az öltönyhöz is sportcipőt húzni annyira nem érdekli, csak kényelmes legyen :D Mégis ő a legjobb ember a világon :)
2010. nov. 19. 13:43
Nem vagyok korodbeli, bocs.
De ez akkora marhaság. Lehet, hogy ezt nézik, de attól még nem jellemezhet valakit egy cipő!
2010. nov. 19. 13:43
Ööö... Hát én nem a cipőt nézem meg egy pasin :D
De persze, hogy jellemzi az embert a cipője, hisz mindenki olyat választ, ami tetszik neki, tehát az ízlését jellemzi. De abból még nem fogod megtudni, h kedves-e, v ilyenek.
21L
2010. nov. 19. 13:44
Én ugyan srác vagyok, de én a lány arcát utána pedig a cipőjét nézem meg :D És nem tudom, hogy mitől van, de ezt kb 1-2 hónapja vettem észre, hogy ezt csinálom :D MEglátok egy lányt, és megnézem a cipőjét is. És nekem (valamennyire) számít a cipője/csizmája/akármilye a lábán.
2010. nov. 19. 13:57
annyi következtetést levonhatsz, hogy igényes-e
ha tiszta kosz a cipője akkor lehet hogy igénytelen
persze ha az időjárás indokolja, hogy koszos legyen akkor nem:)
2010. nov. 19. 14:07
Nekem egyáltalán nem számít, hogy milyen cipője van az illetőnek, csak hogy tiszta legyen. Mivel én is magamnak olyan cipőt választok, amire futja a pénzemből, nem fogom azt nézni, hogy mennyire divatos, vagy márkás a fiú cipője.
19/l
2010. nov. 19. 14:17
akkor én leszek itt az egyetlen beteges ember:D
Minden egyes pasin a cipöt nézem elöször aztán a többit..ha a cipöje nem fog meg vagy nem érdekes akkor a további nem is érdeke:D
a jelenlgi párom lábán akkor Mustang volt:)22/L
2010. nov. 19. 14:23
Én fiú vok de egy lányon én is megnézem a cipőt XD Nem az a lényeg h márkás legyen vagy divatos hanem h milyen... ha nem tetszik, a lánnyal is sokkal kisebb eséllyel állok szóba :P Mert am tényleg le lehet vonni pár dolgot abból h ki mien cipőt hord
2010. nov. 19. 14:32
Ez hülyeségnek hangzik bár lehet benne valami. :D Nekem igazából majdnem mindegy, csak ilyen strasszos meg makkoscipő ne legyen :D
2010. nov. 19. 14:54
Egyáltalán nem hülyeség. A cipő (ugyanúgy mint a ruha, smink, frizura, körmök) utal arra, hogy milyen ember a viselője. Nem arról van szó, hogy valakinek a bakancsa alapján meg lehet írni az önéletrajzát, de egy csomó infót meg lehet tudni az apróságokból. Aki általában lapos talpút hord az valószínűleg sokat gyalogol, fontos neki a kényelem, a praktikum. Aki magas sarkút, az szeret csinos, feltűnő lenni, stb.
2010. nov. 19. 15:23
Kapcsolódó kérdések: