Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék javítani a kapcsolatomon?
Amikor úgy igazán együtt vagyunk és tudunk beszélgetni az a hétvége.Általában. Hétköznap is találkozunk ,de akkor nincs sok időnk egymásra. Ilyenkor pedig kb 2-3x találkozunk. Ilyenkor én nem szeretem kimutatni az érzéseimet amikor mások is ott vannak. Csókolózni meg meg hasonló dolgok.Ő meg mindig erőszakoskodik, h adjak neki csókot meg folyton dörzsölgeti a hátamat pedig tudja,h utálom,de direkt bosszant. Imád bosszantani.Én persze kiakadok.
Hobbik: Ő nép táncol , amit én nem szeretek, főleg a zenét. Már ezt elfogadnom jobban megy,mint régebben,de próbálkozom. Többi táncossal és egész jól el tudok beszélgetni meg elvagyok velük. Régebben rengeteget ivott, de nagyjából leszoktattam róla. Én hobbim: mindig is sportoltam, most tollasozom.Ő pedig ezeket nem szereti.
Közös programok: Mozi, Színház, Családi nyaralás, Közös vásárlás, Vidámpark Kiállítások, együtt kajálás, Koncertekre megyünk együtt általában. Ezekben meg szoktunk egyezni legtöbbször.
Zenében is teljesen mást szeretünk. ő nemzeti rokkot hallgat...hű amit én nehezen viselek. Ő pedig pop,alter szóval pont a másik fele. Ő ezeket meghallgatja, régebben ő is ezeket hallgatta,de beütött nála valami és csak hungarista dolgokat hallgat. Persze a ruházat is ennek megfelelő.Mind kettőnknél.
Most még 17 éves, és annyira szeretném,hogy ezt abba,hagyja, de félek,h nem fogja. Ahhoz képest ,h 17 elég érett és sokkal idősebbnek néz ki ,mint én. Én 19 vagyok.
Szeretem benne:
-folyton kedveskedik
-ahova akarok eljön velem
-mindent megtesz,h jó kedvem legyen, felvidít
(múltkor 5 órát képes volt rám várni)
-ajándékokat ad, virágokat
-szeretem,h vigyáz rám
-szeretem,h én vagyok neki a leggyönyörűbb
-folyton bókol
-szeretem az illatát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!