Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék javítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék javítani a kapcsolatomon?

Figyelt kérdés
A barátommal folyamatosan vitatkozunk. Megbeszélni mindig sikerül a dolgokat,de soha sem tudjuk betartani. Falra mászunk egymástól mostanában. 1,5 éve vagyunk együtt. Minden apróságon össze veszünk. Szeretném ezt kiküszöbölni,de nem tudom hogyan. Mostanában egy elég nehéz időszakunk van mindkettőnknek. Legfőbb baj,hogy nem értjük meg egymás nézeteit a világról és ezeken mindig össze kapunk.
2011. máj. 31. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az utolo mondattal meg is fejtetted a talanyt.

2 megoldas van:

1. Kerestek magatokhoz illo uj kapcsolatot azonos vilagnezettel.

2. Elfogadjatok egymaset es megtanultok rola ugy beszeletni, vagy inkabb nem beszlgettek rola.

Sajnos ez altalanos problema, hogy nem tud 2 kulonbozo nezopontu ember beszelgetni, vagy akar eszervekkel, indulatmentesen vitatkozni, hanem egybol egymasnak esnek es veszekedes lesz belole. Ezt itt, ezen az oldalon is megtapasztalhatod. Valaki ir egy velemenyt egy kerdeshez, aztan job vki aki nem ugy gondolja es nem azt irja, hogy "Bocs, de en nem igy gondolom, hanem az en velemnyem ez..." hanem ezt irja "Te hulye vagy b@zdmeg, miert nem mesz es asod el magad, nekem van igazam es nem neked!"

2011. máj. 31. 12:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

5 éve vagyok most már a vőlegényemmel.

A kritikus korszakok: 1,5év és 3 év

Ezeken a pontokon elég rossz volt minden. Sokat vitáztunk, és nem tudtuk van e keresni valónk még egymás mellett. Szakítottunk. 2 nap múlva könnyek köz kibékültünk. 4. évfordulónkon eljegyzett. Őrülten boldog voltam. 2 éve "tünetmentesek" vagyunk, és ezt annak is köszönhetjük, hogy átvészeltük azt a két nehéz korszakot! :)

Sok Sikert a kapcsolatod megmentéséhez! :)

2011. máj. 31. 13:24
 3/11 anonim ***** válasza:

a megértés alap dolog egy kapcsolatban

e nélkül hosszabb távon semmi nem működik

ez az alapja a megbeszéléseknek, a cselekedeteknek, a párkapcs fejlődésének is

2011. máj. 31. 13:58
 4/11 A kérdező kommentje:
13:24 nagyon köszi,hogy ezt megosztottad velem. Sokat segített.:) Akkor most át vészelés lesz:)
2011. máj. 31. 19:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha nem vagytok hajlandóak elfogadni egymás világnézetét, és megértőek lenni egymással szemben, akkor hiába az átvészelés. Hiszen akkor az átvészelendő időszak örökké tart. A megértésre és az elfogadásra próbálj meg rámenni. De ha annyira idegesít a gondolkodása akkor szerintem sosem lesztek egy hullámhosszon. De sok sikert a próbálkozáshoz. Őszintén.
2011. jún. 7. 11:12
 6/11 anonim ***** válasza:

hát ha jobban részleteznéd tudnák jobban tanácsot adni, például milyen a világnézetetek meg ilyesmi ha akarsz irj emailt énis ebben a hejzetben voltam de nekem nem volt ki segitsen én szivesen segitek egy psihologus 29 L

ingyen és bérmentesen

2011. jún. 7. 11:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia nálunk is ez van sajnos. Bár mi még csak 1 éve vagyunk együtt, de sajnos rossz időszakban jöttünk össze. Túl sok a saját problémánk mind kettőnknek... az okés, hogy átvészeljük, de ez akkor is nagyon nehéz. Sokszor már úgy gondolom ,hogy okés inkább legyen vége... de félek megtenni,mert tudom hogy szerelmesek vagyunk mind ketten. de hát ez így akkor is elég rossz.
2011. jún. 7. 11:15
 8/11 anonim ***** válasza:
milyen gyakran vagytok eggyütt, hobbik, közös programok amiket nem szeretsz benne és neked a hibáid ha nem tudod még én majd rájövök...
2011. jún. 7. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak okosan...mindketten gondolkodjatok, mielőtt megszólaltok, nem olyan nehéz ám....mindig gondoljatok arra, mit érezhet a másik...egy kapcsolatban mindig a másikunkért vagyunk...sok szerencsét!
2011. jún. 7. 12:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Hìvj fel drága bent vagyok a telefonkönyvben
2011. jún. 7. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!