Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék javítani a kapcsolatomon?
Az utolo mondattal meg is fejtetted a talanyt.
2 megoldas van:
1. Kerestek magatokhoz illo uj kapcsolatot azonos vilagnezettel.
2. Elfogadjatok egymaset es megtanultok rola ugy beszeletni, vagy inkabb nem beszlgettek rola.
Sajnos ez altalanos problema, hogy nem tud 2 kulonbozo nezopontu ember beszelgetni, vagy akar eszervekkel, indulatmentesen vitatkozni, hanem egybol egymasnak esnek es veszekedes lesz belole. Ezt itt, ezen az oldalon is megtapasztalhatod. Valaki ir egy velemenyt egy kerdeshez, aztan job vki aki nem ugy gondolja es nem azt irja, hogy "Bocs, de en nem igy gondolom, hanem az en velemnyem ez..." hanem ezt irja "Te hulye vagy b@zdmeg, miert nem mesz es asod el magad, nekem van igazam es nem neked!"
5 éve vagyok most már a vőlegényemmel.
A kritikus korszakok: 1,5év és 3 év
Ezeken a pontokon elég rossz volt minden. Sokat vitáztunk, és nem tudtuk van e keresni valónk még egymás mellett. Szakítottunk. 2 nap múlva könnyek köz kibékültünk. 4. évfordulónkon eljegyzett. Őrülten boldog voltam. 2 éve "tünetmentesek" vagyunk, és ezt annak is köszönhetjük, hogy átvészeltük azt a két nehéz korszakot! :)
Sok Sikert a kapcsolatod megmentéséhez! :)
a megértés alap dolog egy kapcsolatban
e nélkül hosszabb távon semmi nem működik
ez az alapja a megbeszéléseknek, a cselekedeteknek, a párkapcs fejlődésének is
hát ha jobban részleteznéd tudnák jobban tanácsot adni, például milyen a világnézetetek meg ilyesmi ha akarsz irj emailt énis ebben a hejzetben voltam de nekem nem volt ki segitsen én szivesen segitek egy psihologus 29 L
ingyen és bérmentesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!