Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitol lehet? Lehet ezen javitani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitol lehet? Lehet ezen javitani?

Figyelt kérdés
Ha mar enyhulnek az erzelmek,de nagyon jo egyutt minden teren!Mar nincs az,h imadlak....!De tenyleg minden megvan!Napi beszelgetesek,erdeklodes egymas irant,oleles,simogatas,osszebujas szoval minden ami kell!!Csak ott az a vallomas!"Mar nem erzem azt amit az elejen,de nem akarlak elvesztenes igen meg szeretlek!"De nem hallom,csak erzem es latom!
2011. máj. 31. 14:08
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsanat!"elveszteni es igen"
2011. máj. 31. 14:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Kicsit ellaposodott, elszürkült a kapcsolat. Van ilyen. Ezen tudatosan kell dolgozni. Új helyekre járni, új barátokat keresni. Új időpontokban szeretkezni. Változatosabbá tenni a mindennapokat. Nem mindig sikerül. De ha igen, akkor megéri. Nem kell megijedni a megszokástól, de színesíteni kell a mindennapokat.
2011. máj. 31. 14:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Egy idő után minden kapcsolatban elmúlik a lángoló szerelem. Én 8 éve vagyok a párommal, és imádom, az életemet odaadnám érte, de már nincs az a hatalmas szerelem, mint az első 3-4 évben. Ez teljesen természetes, hidd el. Nálunk a szerelem helyét átvette valami sokkal mélyebb érzelem, szeretet, kölcsönös tisztelet, megbecsülés, és ez sokkal jobb, mint korábban. Akkor van baj, ha már csak a megszokás tart össze két embert. A szerelem elmúlik, de a tüzet újra lehet éleszteni. Fellángol, majd ismét csillapodik. Nem lehet mindig nagy lángon égni, de törekedni kell a harmonikus, boldog kapcsolatra, és nem szabad a szürke hétköznapokban elveszni. Kellenek az apró meglepetések, közös programok, kirándulások, sok-sok beszélgetés, érdeklődés a másik iránt, összebújások, ölelések. Nálunk ez működik. De mindkét félnek tenni kell érte! Egy tartós, jól működő kapcsolatért keményen küzdeni kell.

25/L

2011. máj. 31. 14:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!!!Ezek mind megvannak tenyleg!Eljarunk,kozos programokat csinalunk,amikor megvolt ez a beszelgetes,osszeszedtuk magunkat!Tudom,h ellaposodtunk,mert csak abbol alt a kapcsolatunk,h fekudtunk es teveztunk!!Na meg az en tuzott jovobe latasom is kozre jatszott!!parom nagyott csalodott,azutan csak kihasznalta a noket en vagyok azota az elso kapcsolata!Megijedt es ez ertheto!De szeretem es nem engedem el!Kuzdok erte kuzdok magunkert!Csak az faj,h meg csak 7honaposak vagyunk!:(
2011. máj. 31. 14:34
 5/10 anonim ***** válasza:

7 hónap még nem hosszú idő, és ha már most így éreztek, mi lesz később? Próbáljátok meg, de ha nem megy, nem kell erőltetni. A folyamatos huzavonának nincs értelme, és csak felőröl benneteket. Azért kívánom, hogy helyre jöjjenek a dolgok köztetek! Egyébként a párod nem érez már szerelmet vagy te is így vagy vele?

25/L

2011. máj. 31. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:
sajnos ezen nem tudsz javítani, szakítsatok minél gyorsabban
2011. máj. 31. 14:52
 7/10 A kérdező kommentje:

Koszike!En azt erzem,h nagyon szeretem ot,en erzem,h o az igazi!Szeretem mindenet ahogy beszel ahogy nevet,szoval mindent!!Es,h o??Azt szokjak mondani,h ezt egy no megerzi!!En erzem,h szeret,tudom,h mint a kislanyok az elejen elkezdtem,h mittervezek es ot ezt megijesztette!Beismerem ott en voltam a hibas!De kotodik hozzam,nagyon jo eggyutt!Ki kimutassa akkor is ha csak atolel,erzem eloszor eletemben erzem,h egy ferfi szeret!!

Neked is sok boldogsagot szeretnek kivanni!!!!

2011. máj. 31. 14:56
 8/10 A kérdező kommentje:

14.52

De miert??nemis tudnam megtenni,most hogy irtad,konnyes lett a szemem meg belegondolni is szornyu!:(

2011. máj. 31. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Talán tényleg csak arról van szó, hogy megijedt. Mindenesetre ha ő sem akar téged elveszíteni, akkor van remény. Talán csak fél az elköteleződéstől, a jövőtől, hiszen azt írtad, hogy egy csalódás után csak a kalandokat kereste és kihasználta a nőket. Lehet, hogy fél, hogy újra csalódni fog, és nem mer érzelmileg nagyon belefolyni ebbe a kapcsolatba. Ez még nem jelenti azt, hogy nem szeret, talán csak nem mer szeretni, talán idő kell, hogy megnyíljon. Adjatok időt magatoknak, és majd kiderül, hogy alakul a kapcsolat. Ha jól érzitek együtt magatokat, akkor csak hagyjátok alakulni a dolgokat, idővel úgy is meglátjátok, érdemes-e együtt maradni. Természetesen ezt nem lehet évekig húzni (pontosabban lehet, de nincs értelme, csak fájóbb az elválás). Adj még max. fél évet ennek a kapcsolatnak, de ha később is úgy érzed, hogy ez a szerelem egyoldalú, nem érdemes vele lenni, mert sose leszel igazán boldog. Akkor akármennyire is fáj, szakítani kell.

És köszönöm szépen a jó kívánságot, aranyos vagy.

2011. máj. 31. 15:22
 10/10 A kérdező kommentje:

15.22

Enis koszonom neked!!Elsem hiszed mennyire jol esnek a szavaid!!Bizok benne,h minden rendbe jon!!Jo olyantol hallani aki nem ismer minket,mert az ismerosokhoz csaladhoz nemtudok fordulni,mert hulyenek neznenek!Mivel "mi milyen szep,osszeillo par vagyunk es latni,h mennyire szeressuk egymast"Na ezert fordultam ide!!Nagyon kedves vagy es csak a legjobbakat kivanom,neked-nektek!:)

2011. máj. 31. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!