Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Képtelen vagyok segítséget kérni, vagy bármit tenni.
Nem tudok senkivel igazán őszintén elbeszélgetni, ezért itt írom le.
21 éves főiskolás lány vagyok, a barátom 20 éves. Sok mindenben megmutatkozik, hogy fiatalabb nálam, nem elég érett, de én hittem a kapcsolatunkban. 1 hete azt hiszem, terhes vagyok (védekeztünk), neki is mondtam, szerinte ez lehetetlen. Nem tudom, mi van velem, egyszerűen nem merek venni egy terhességi tesztet, hogy megtudjam az igazat. Ha van baba, meg akarom tartani, akár egyedül is.
A történet második része, hogy a barátomnál voltam tegnap, és egy helyi rendezvényen vettünk részt, ahol sajnos sokan ittak. Ő is ivott, és általában ilyenkor elég hülye (csak szavakban volt erre példa eddig), sok mindenen kiakad, olyan dolgokon, amiben én nem látok logikát. Most is így történt, mivel nekem nem volt a legjobb kedvem, ő felháborodott, hogy miért nem veszek részt a "buliban". Félrehúzott a tömegtől, és ordibálni kezdett velem, rángatta a karom. Megijedtem, és próbáltam elszaladni, de nem engedett, sírtam, ő megpofozott, én próbáltam tőle elszabadulni, és összekarmoltam az arcát. Azután ahogy szaladtam előle, utolért, rám vetette magát és befogta az orrom és a szám, hogy ne tudjak kiabálni. Én viszont kb. 5 percig azt hittem, hogy meg akar fojtani, és ezt senkinek nem tudom elmondani, hogy én tényleg elhittem, hogy most meg fog ölni. Végül sikerült elszabadulnom, és a többi falubeli segített. A barátom anyja kocsival vitt el onnan, de a java még csak ezután jött, ugyanis senki nem hitt nekem, se a testvére, se az anyja, megvádoltak, hogy hazudok.
Azóta már itthon vagyok, de a szüleimnek nem mertem elmondani. Csak azt kapnám, hogy megérdemeltem, mert mire számítottam egy ilyen "kisfiútól"... Fogalmam sincs, kihez fordulhatnék, vagy mit kezdhetnék.
Köszönöm, ha elolvastad. :(
Küszködhetnék még ezzel, de így is-úgy is csak az lenne a vége, hogy szakítanom kell vele. Magam is elhiszem azt az igazságot, hogy aki egyszer üt, megteszi máskor is, csak nem gondoltam, hogy most az én életemben kell ezt megtapasztaljam.
Úgy gondolom, hogy terhes vagyok, mert fájt a méhem, mintha meg akarna jönni, de elmaradt, a melleim fájnak és feszülnek már másfél hete (menzesz előtt is szokott, de nem ennyi ideig), és ugye késik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!