Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Képtelen vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Képtelen vagyok segítséget kérni, vagy bármit tenni.

Figyelt kérdés

Nem tudok senkivel igazán őszintén elbeszélgetni, ezért itt írom le.

21 éves főiskolás lány vagyok, a barátom 20 éves. Sok mindenben megmutatkozik, hogy fiatalabb nálam, nem elég érett, de én hittem a kapcsolatunkban. 1 hete azt hiszem, terhes vagyok (védekeztünk), neki is mondtam, szerinte ez lehetetlen. Nem tudom, mi van velem, egyszerűen nem merek venni egy terhességi tesztet, hogy megtudjam az igazat. Ha van baba, meg akarom tartani, akár egyedül is.

A történet második része, hogy a barátomnál voltam tegnap, és egy helyi rendezvényen vettünk részt, ahol sajnos sokan ittak. Ő is ivott, és általában ilyenkor elég hülye (csak szavakban volt erre példa eddig), sok mindenen kiakad, olyan dolgokon, amiben én nem látok logikát. Most is így történt, mivel nekem nem volt a legjobb kedvem, ő felháborodott, hogy miért nem veszek részt a "buliban". Félrehúzott a tömegtől, és ordibálni kezdett velem, rángatta a karom. Megijedtem, és próbáltam elszaladni, de nem engedett, sírtam, ő megpofozott, én próbáltam tőle elszabadulni, és összekarmoltam az arcát. Azután ahogy szaladtam előle, utolért, rám vetette magát és befogta az orrom és a szám, hogy ne tudjak kiabálni. Én viszont kb. 5 percig azt hittem, hogy meg akar fojtani, és ezt senkinek nem tudom elmondani, hogy én tényleg elhittem, hogy most meg fog ölni. Végül sikerült elszabadulnom, és a többi falubeli segített. A barátom anyja kocsival vitt el onnan, de a java még csak ezután jött, ugyanis senki nem hitt nekem, se a testvére, se az anyja, megvádoltak, hogy hazudok.

Azóta már itthon vagyok, de a szüleimnek nem mertem elmondani. Csak azt kapnám, hogy megérdemeltem, mert mire számítottam egy ilyen "kisfiútól"... Fogalmam sincs, kihez fordulhatnék, vagy mit kezdhetnék.

Köszönöm, ha elolvastad. :(

2011. máj. 29. 11:16
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%
Mondd el a szüleidnek, ezt a fiút meg hagyd ott. Ne állj le vele többet. A szülei és testvére természetes, hogy őt védik. Ne foglalkozz vele,menekülj az ilyen emberektől, ha egyszer megütött megfog még egyszer. És az ital se mentség ilyen esetben, mert úgy is azt mondaná, hogy azért tette mert sokat ivott.
2011. máj. 29. 11:25
 2/30 anonim ***** válasza:
83%
Vegyél egy terhességi tesztet és szakíts a sráccal.Esetleg fordulj pszichológushoz,ha nem tudom feldolgozni a támadást.Ne foglalkozz vele,hogy nem hisznek neked,te tudod az igazat és az elég.
2011. máj. 29. 11:25
 3/30 eNerdzsy ***** válasza:

Első a teszt!

Ha pedig a párod hajlamos az erőszakra akkor a későbbiekben sem számíthatsz "boldog békeidőkre".

Nem lennék a helyedben.

2011. máj. 29. 11:28
 4/30 anonim ***** válasza:
Ha most ilyen később ez csak rosszabb lesz hidd el!! Szabadulj meg tőle sürgősen. Mi az, hogy megver???? Normális?
2011. máj. 29. 11:29
 5/30 A kérdező kommentje:
Mindenképpen vennem kell tesztet, mondjuk már holnap. Az volt a durva, hogy nem is ivott sokat...tehát részegnek semmiképp se neveztem volna. Nagyon össze vagyok zavarodva.
2011. máj. 29. 11:30
 6/30 anonim ***** válasza:
Hagyd ott pics@ba, de nagyon gyorsan! A szüleidnek mondd el, fontos tudniuk róla. Ők nem hinném, hogy bármit is a szemedre vetnének, sőt, szerintem segítenek, h elkerüld a jövőben a srácot.
2011. máj. 29. 11:33
 7/30 anonim ***** válasza:

1. vegyél tesztet

2. dob ki a srácot! ha még terhes is vagy, akkor sem lesz szükséged ilyen taplóra

2011. máj. 29. 11:33
 8/30 anonim ***** válasza:

Ez durva nagyon!Az a lényeg, hogy hagyd ott!!!!!!Az alkohol agresszívvá teszi.Most gondolj bele, hogy alig ivott és ezt csinálta..Mi lesz ha részeg lesz???Tényleg meg folyt.Szüleid melletted fognak állni, és én örülnék, ha tudnék kihez fordulni, mert mondjuk ebből később súlyos családon belüli erőszak lenne!És akkor kihez mész gyerekkel?

Lehet jó fej józanul, de vannak emberek, akiből az alkohol nem a legjobbat hozza ki!

Küld a picsbe, én még jól meg is veretném.Gyökér..

2011. máj. 29. 11:40
 9/30 anonim ***** válasza:
El ne hidd, hogy a baràtod irt ide, valaki jó kdvében jàtszogat. Ha védekeztetek nem biztos, hogy terhes vagy. Mióta késik a menszeszed? Valóban ne àlljàl màr szóba egy éretlen pasival.
2011. máj. 29. 11:43
 10/30 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem ő írt. Mindenképpen ott kell hagyjam, ezek után úgyse lehetne erre egy normális kapcsolatot alapozni. Most félek, hogy mi lesz még a dolog folytatása, az anyja olyan idiótának tűnt tegnap, hogy attól tartok, engem fog zaklatni ezzel a történettel. Főleg, ha megtudja, hogy terhes vagyok a fiától....(ha így van.) Nem érzem magam elég erősnek ahhoz, ami még következhet.
2011. máj. 29. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!