Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarok párkapcsolatot? Van így más is?
27 éves lány vagyok. Alig volt párkapcsolatom. Évekig nem pasiztam, kerültem az ilyen szitukat. 24 évesen volt az első de ő nem volt az igazi. Aztán volt egy pár hónapos, nem illettünk egymáshoz, én szakítottam. Azóta sincs senkim.
Most ha jobban belegondolok, nem akarok pasit, azzal csak gond van és félek, tartok tőle. Nincs kedvem hozzá.
Van ilyen még, aki szó szerint ha magába gondol nem akar kezdeni senkivel? Normális ez?
Nem vagyok aszexuális leszbi sem!
Kérdés: Bocsáss meg, ha túl intim kérdés, de szexuális életet sem élsz? Az sem hiányzik?
Válasz: Hiányzik.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:55
AZ lehet hogy benne van a válaszban!De az is benne van hogy annyira nem hogy kapcsolatot akarjak!
Mondom én!!SZÖVEGES ÉRTÉS EGY JÓ NAGY 1-ES!LE ÜLHETSZ!:)
17:06
Figyelj, a százalékomon látszik, hogy nem trollkodni járok ide. Most mondhatnám, ha az én szövegértésem egyes, a helyesírásod alapján bukhatnál, de nem. Amúgy is túl sokat oltottuk egymást érdemi mondanivaló nélkül. Béke?
Amúgy, hogy valami értelmeset is írjak a kérdezőnek:
szerintem azt kell eldöntened, hogy tényleg nem akarsz párkapcsolatot, vagy ez csak egy... védelem, mert tartasz tőle/önbizalomhiány/rossz élmények/rossz szülői modell, vagy több együtt. Ha az előbbi, akkor jobb elfogadni. Ha az utóbbi, akkor lehet változni... ha te is akarod, persze. :)
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:30
Inkább a helyesírásom legyen rosszabb mint a szöveg értelmezésem,ennek ellenére ezek szerint eltudtad olvasni úgy látom,de értelmezni már nem nagyon megy.....
Amúgy sejtettem hogy a következő reakció ez lesz!De maradjunk annyiban hogy neked se a helyesírásod nincs redben sem a szöveg értelmezésed!
Amúgy ha valaki nem ír helyessen az nem olyan nagy hiba mint hogy szöveg értelmezés hiánya miatt baromságokat írok az embereknek!
További szép napot!
Ja és még annyi atán befejeztem veled a társalgást!
Nem csak én hívtam fel erre a figyelmedet!
Én nem szoktam forumokon ilyenkért beszolni másoknak ha pl nem jó a helyesírása,nem érdekel mert eltudom olvasni,na de azért amikor valakinek válaszolok legalább elolvasom hogy mirő szól egyeltalán a sztori és nem hülyeségeket írogatok!
Vannak ilyen emberek,en is ugyanez vagyok.
Nekem
Sincs szuksegem parkapcsolatra ,elvagyok minden massal.
Én sem akarok,soha nem volt,már annyira megszoktam,hogy nem is kell.Egyszerűen már nem is tudnám elképzelni,hogy valaki máshoz igzítsam az életemet,nem is érdekelnek az átlagos dolgok,nem akarom máshoz igazítani az életemet,nem akarom egy partner rokonságával jópofizni.
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!