Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarok de nem is párkapcsolatot! Mit lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
14/L vagyok.2 pasim volt eddig.Mindegyikből kb 4 hét alatt kiszerettem.És félek kockáztatni a barátaimat.Ha esetleg úgy látom hogy kialakulna valami.Ha mondjuk egy párt ölelkezni látok vagy ilyesmi akkor fiúhiányom van és vágyom rá.De amikor nem akkor egyszerűen nem akarok.Lehet hogy az eddigi két kapcsolatomban szerzett rossz tapasztalatok miatt van ez?? De mondjuk ha belemennék egy kapcsolatba akkor ha mégis kiszeretek belőlük akkor nem merek szakítani inkább szenvedek.De gyötörne a bűntudat.:-/ Mit lehet ez ellen tenni hogy megváltozzon??2010. ápr. 5. 19:34
1/3 anonim válasza:
Fel kell nőni. Szemmel láthatóan nem vagy kész a párkapcsolatokra, hiányérzet ide, vagy oda. Érned kell még egy kicsit, hogy tudd, mit is akarsz igazán.
2/3 anonim válasza:
Fel kéne nőni. 14 évesen 2 "pasi" (szegénykéket túlzás annak nevezni ebben a korban) egy kicsit sok. Várj még van 4 évet, aztán normalizálódsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Jah és ha belevágok mondjuk aki a barátom volt addig akkor amikor már nem szeretem nem zavar.És ha nem jövök össze egy baráttal akkor ha szerez magának egy csajt akkor oltári féltékeny vagyok..És bánom hogy mégis elutasítottam. :-/
2010. ápr. 5. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!