Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel magyarázható, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel magyarázható, hogy nem akarok párkapcsolatot a legjobb barátommal (16/L)? 16/F

Figyelt kérdés
Szerintem ő a legszebb, legimádnivalóbb, legaranyosabb, legértékesebb lány a földön, de mégse karok járni vele. Régebben akartam, akkor aztmondta, hogy ő nem akar, mert legjobb barátként tekint rám. Akkor elég szar volt de 1-2 hónap alatt elfogadtam. Utána lett pasija és az sem zavart igazából. Ez, hogy lehet? Sose szerettem senkit ennyire. Csomóan azt hiszik, hogy járunk, mert ölelgetjük, puszilgatjuk egymást, meg tényleg jól elvagyunk.
2010. ápr. 9. 21:21
 1/7 anonim válasza:
te most vagy meleg vagy...vagy pedig meleg vagy...de szerintem még az is elképzelhető hogy meleg vagy...
2010. ápr. 9. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Üdv!

Velem is ez volt, eleinte én se akartam, pedig ő valszeg igen.. most ott vagyok, hogy nagyon szeretem de már baszhatom. :S

2010. ápr. 9. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
ugyanmár, nem meleg, csak bvzi szegényke :)
2010. ápr. 9. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet.Legjobb barátom srác-ölnék érte akármikor ő a legjobb a világon(és nem meleg..).Mégen én is bepróbálkoztam nála-de akkor ő nem szerette volna.Most pedig ő szeretne velem lenni,viszont nekem van párom.Másként nem tudok rá nézni csak barátként.

Különben ha ennyire jóban vagytok ne rondsd el a barátságotokat ezzel.Örökre itt lesz neked nem hagy el...

2010. ápr. 9. 21:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt már tudom, hogy lehetséges... de hogy? lehet, hogy ha már nem lesz együtt a barátjával, akkor velem akar összejönni? én most lehet igent mondanék, de a távolság miatt nem biztos, hogy jó. Hallottam olyat régebben, hogy ő összejönne velem csak a távolság miatt mondott nemet.
2010. ápr. 9. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:

fiatalok vagytok még. Sok dolog fog még jönni és múlni.

Majd rájössz te is, hogy megy az élet

2010. ápr. 10. 01:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez akkor azt jelenti, hogy most így alakult, de bármikor történhet bármi?szóval nincs magyarázat arra, hogy mért alakult így és semmit se lehet megmagyarázni, és felkészülni se lehet csak alakul minden?
2010. ápr. 10. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!