Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akarok párkapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarok párkapcsolatot? Van így más is?

Figyelt kérdés

27 éves lány vagyok. Alig volt párkapcsolatom. Évekig nem pasiztam, kerültem az ilyen szitukat. 24 évesen volt az első de ő nem volt az igazi. Aztán volt egy pár hónapos, nem illettünk egymáshoz, én szakítottam. Azóta sincs senkim.

Most ha jobban belegondolok, nem akarok pasit, azzal csak gond van és félek, tartok tőle. Nincs kedvem hozzá.

Van ilyen még, aki szó szerint ha magába gondol nem akar kezdeni senkivel? Normális ez?

Nem vagyok aszexuális leszbi sem!

2011. máj. 28. 16:18
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
23%
Bocsáss meg, ha túl intim kérdés, de szexuális életet sem élsz? Az sem hiányzik?
2011. máj. 28. 16:21
 2/29 A kérdező kommentje:
Hiányzik, de annyira nem hogy azért párkapcsolatot keressek. Egyéjszakásról meg szó sem lehet. az nem menne nekem.
2011. máj. 28. 16:22
 3/29 anonim ***** válasza:
64%

Nem egyéjszakásra gondoltam, hanem állandó partnerre, aki nem a párod, hanem a partnered.

Szerintem egyébként csak az a baj, hogy nem varázsolt el senki, de ez nem gond, mindennek megvan a maga helye és ideje :)

2011. máj. 28. 16:23
 4/29 anonim ***** válasza:
7%
5-10 év múlva majd észbekapsz ,de akk már késő lesz.
2011. máj. 28. 16:25
 5/29 anonim ***** válasza:
9%

Persze a kérdező gondolom én típikus várom a herceget fehér lovon és megfelelni gondolom lehetetlen neked!

Amúgy nem nem normális mivel az ember társas lény és egy idő uán szerintem elég unalmas lehet az ember magának!Hát ez van szinglinek születtél,majd jelentkezz a szex és new york követkző részében....:)

2011. máj. 28. 16:27
 6/29 anonim ***** válasza:
86%
Van.A hugom.Kalandjai vannak ugyan,de egyidős veled és neki sincsen komoly kapcsolata.Nincsen baj ezzel,nem kell akkor nem kell.Nem kell senkinek megfelelned te vagy a magad ura.
2011. máj. 28. 16:28
 7/29 anonim ***** válasza:
87%
Én megértelek, nekem se kell pákapcsolat. Nem félek tőle, vagy ilyesmi, egyszerűen nincs rá igényem, szimplán ilyen vagyok. És vannak még így néhányan ezzel.
2011. máj. 28. 16:28
 8/29 anonim ***** válasza:
84%

Én nem akarok párkapcsolatot már hosszú ideje. Volt egy 3 éves kapcsolatom, előtte utána kisebbek. De már 2 éve semmi és nem is akarok. Hosszú lenne kifejteni de én nem látom értelmét, csak körülnézek a haveri társaságomban és megnézem ki él boldog párkapcsolatba, hát senki. Én jól elvagyok egyedül és amióta ilyen a felfogásom rengetek lány barátom is lett azóta. Szóval csak az előnyét élvezem.

Én úgy gondolom mindenkinek más a normális, a mostani felfogásom szerint nekem normális ahogy gondolkodsz, mert én is hasonlóképpen gondolom ezt.

24F

2011. máj. 28. 16:30
 9/29 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a rossz tapasztalataid miatt jutottál ide, hogy nem akarsz kapcsolatot. Lehetsz karrierista, lehet macskád, lehet teljesen jó életed így is, de néhányan biztosan furán fognak nézni Rád, főleg ha a baráti körben már mindenütt házasság meg gyerekek. De Te tudod, Te érzed, ha Neked ez így jó, akkor ez van. Nem mindenki született arra, hogy valakivel összekösse az életét és szaporodjanak. :)
2011. máj. 28. 16:32
 10/29 anonim ***** válasza:
3%

Akik itt azt írták hogy ez normális akkor gratulálok!Most lehet hogy még normális de majd 40-50 évessen már nem lesz olyan könnyü ismerkedni és már válogatni sem tudsz nagyon,aztán majd egyedül néztek ki a fejetekből a helyett hogy most keresnétek amig friss szépek és hamvassak vagytok....

Ismerek olyat aki most 43 éves és hasonló gondolkodású mint a kérdező,lehet gogy már viláot látott és sok élményben volt része,de egy dologban nem volt,mégpedig iagazi szerelemben ami véleményem szerint a világ legjobb érzése amit semmivel nem lehet pótoni!!Mos 43 évessen egy besavanyodott fapina lett és már nem kell senkinek!Ha ilyen életet akartok akkor sok sikert kívánok!!!

2011. máj. 28. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!