Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a beképzelt pasikra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a beképzelt pasikra buknak a nők?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem , hogy miért az olyan férfiakat szeretik a mai nők akiknek se mentalitásuk, se eszük nincs.

És egyből miért looser az olyan aki normális hétköznapi embernek számít.

2011. máj. 26. 23:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez most a trend.Belső értékek már nem számitanak.
2011. máj. 27. 00:00
 2/14 Panda Péter ***** válasza:
üdv a szép új világban.
2011. máj. 27. 00:10
 3/14 anonim ***** válasza:
egy okos férfi is lehet bunkó...sőt, az a legjobb koktél egy nő számára.
2011. máj. 27. 00:40
 4/14 anonim ***** válasza:

Azért, mert a nők szeretik alárendelni magukat egy férfinak, szeretnek felnézni a férfira, s ha egy férfi beképzelt, abból azt szűrik le, hogy bizonyára van is mire beképzeltnek lennie.

Nehéz meghúzni a határvonalat a magabiztosság és az önteltség között.

2011. máj. 27. 01:23
 5/14 anonim ***** válasza:
fejezd be a sírást
2011. máj. 27. 01:40
 6/14 anonim ***** válasza:
A nők a jóképű pasikra buknak, nekik meg van mire beképzeltnek lenniük. Az nem szempont, h egy férfi normális legyen.
2011. máj. 27. 07:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A hétköznapiság unalmas, szürke. És a nők valami izgalmasat, érdekeset akarnak, nem unalmast. Aki nagypofájú, beképzelt, az képes elhitetni hogy ő a nagy valaki, hogy van státusza, szóval több mint a körülötte lévő emberek. Ha jóképű, nyert ügye van. Tulajdonképpen meg sem kell szólalnia, a csajok rohanják le őt (tudom, láttam ilyet). És ahogy előttem is írták , ha jóképű azt tudja is magáról, tehát van mire beképzeltnek lennie. A nő ebből csak azt veszi észre "hú dejó pasi" a többi nem érdekli. A szerény külsejű, hétköznapi "looser" a B tervük része maximum. Akkor hirtelen jópasi lesz amikor 1-2 gyerekkel az álompasi otthagyja a csajt, esetleg 2x-3x megfejeli. Kell egy papucs akinek a nyakába varrhatja a gyerekeket. Részemről NO WAY. Inkább maradok egyedül looserként :).(2x/f)
2011. máj. 27. 08:48
 8/14 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászóló leírta a csúnya igazságot, ami teljesen igaz, de vannak kivételek , és hát az is igaz, ha egy nőt/pasit sokan akarnak akkor jobban felkelti neked is a figyelmed, h vajon mit tud ?

Én szerintem ez is benne van .

19L

2011. máj. 27. 11:04
 9/14 anonim ***** válasza:

Üzennék a csajoknak!

Izgalmas pasi kell, a jófiú unalmas....mégis ti csajok akik ezt kereseitek, ti milyenek vagytok.Tapasztalat szerint, tök unalmasak vagytok ti is.Ja igen, elfelejtettem, ti nem kell érdekesek legyetek, csak nők legyetek azt el van intézve.

2011. máj. 27. 11:35
 10/14 Pinocchio ***** válasza:
Hát igen vannak akiknek az volt az összes dolguk az életükben hogy megszülessenek.Az hogy valaki mit tett le az asztalra már egy teljesen mellékes dolog..Amikor még régebben buliztunk a haverokkal volt köztünk egy akinek kék szemei és baba arca volt,szó szerint semmi dolga nem volt,csak táncolt és csajok(igen többes szám) mágnesként tapadtak rá.
2011. máj. 27. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!