Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó, beképzelt, nagyképű sráccal mit lehet tenni?
Érdemes egyáltalán próbálkoznom nála?
Megtetszett nekem egy srác, nos én nem vagyok az a tipikus menő csaj, de azt mondják, h szép vagyok és én sem tartom magam csúnyának, de persze tisztában vagyok a hibáimmal ... :S
Szval nem tudom, h mennyi lehetőségem lesz ennél a srácnál, de sztetek érdemes lenne megismerni belülről?
Tényleg szívesen beszélgetnék vele, de nem úgy, mint a suli alfa hímjével, akiért mindenki bomlik, hanem csak simán bensőségesen.
18/L 19/F
"Bunkó, beképzelt, nagyképű srác" Tehát ilyen a srác.
"de sztetek érdemes lenne megismerni belülről?" Az előbb már elmondtad, hogy milyen. Akkor minek jobban megismerni? wut
De nem. Am vagy 20 srác bejön nekem még rajta kívül külsőre, de ez semmit nem jelent, csak megszeretném ismerni, de feleslegesen nem akarom hallgatni a bunkó dumáját ha olyankor is az lenne.
De sztetek bukó és ennyi.
Én az ilyet csak az ágyban viselném el,de nem hagynám,hogy kioktasson,lenézzen,meg beszólogasson.Persze úgyis ezt tenné folyamatosan.Én meg hiába tépném neki a számat,hogy legyen normális,maximum képen röhögne.Hiába próbálnék változtatni rajta,nem bírnám betörni.Hiába kérném,hogy tiszteljen,soha nem tisztelne,maximum kívánna.
Kell az ilyen annak,akinek szüksége van a fájdalomra,nekem biztosan nem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!