Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bunkó, beképzelt, nagyképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó, beképzelt, nagyképű sráccal mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Érdemes egyáltalán próbálkoznom nála?

Megtetszett nekem egy srác, nos én nem vagyok az a tipikus menő csaj, de azt mondják, h szép vagyok és én sem tartom magam csúnyának, de persze tisztában vagyok a hibáimmal ... :S

Szval nem tudom, h mennyi lehetőségem lesz ennél a srácnál, de sztetek érdemes lenne megismerni belülről?

Tényleg szívesen beszélgetnék vele, de nem úgy, mint a suli alfa hímjével, akiért mindenki bomlik, hanem csak simán bensőségesen.

18/L 19/F

2011. ápr. 2. 17:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem bíztam el magam... HA biztos lennék magamban nem kérdeztem vna meg, h mit gondoltok erről...
2011. ápr. 2. 22:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Valamiért mégis lepereg rólad az egyhangú véleményünk.
2011. ápr. 2. 22:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Talan ha a hulye libak nem csak a kulsore buknanak, es azon venne eszre magat hogy nemhogy nem "alfa" de mivel egy bunko alak ezert senkinek se kell, na AKKOR lehet hogy megvaltozna. De amig a csajoknak ez jon be, addig majd hulye lesz rajta valtoztatni.
2011. ápr. 4. 13:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha nem zsánered a bunkó pasi, akkor keress magadhoz illőt.

A vér nem válik vízzé...

2011. ápr. 4. 13:38
 15/18 anonim ***** válasza:
"Bunkó, beképzelt, nagyképű sráccal... a suli alfa hímjével, akiért mindenki bomlik" egválaszoltad a saját kérdésed. Ha közelebb is kerülsz hozzá, max annyi lesz belőle. hogy meghúz párszor, aztán dobni fog. Valószinüleg ugyan úgy, mint az előző tucat lányt is. Miért te lennél kivétel? Az ilyenek élvezik, hogy középpontba vannak és mindenki olvadozik értük. Keress egy egy normális srácot, ne egy tucatterméket.
2011. ápr. 4. 13:43
 16/18 anonim ***** válasza:
minden bunkó mögött van valaki... :) nekem már volt ilyen, egy nagyon bunkó nagyképű pasit szemeltem ki, barátaim is nézték mi lesz ebből.. megismertem, tök aranyos volt, amikor velem volt, a barátai előtt menőzött néha, de azt is megszoktam, néha visszavágtam neki, büszkék voltunk egymásra, mert ő is soknak kellett volna, meg én is... egy darabig ment, aztán sajnos vége lett. agyon csaltuk egymást :D de szerintem ismerd meg, majd eldöntöd milyen, hátha neked bejön majd! sok sikert! és ne stresszelj! ;);)
2011. ápr. 4. 13:57
 17/18 anonim ***** válasza:

"...egy darabig ment, aztán sajnos vége lett. agyon csaltuk egymást :D..." Erre mondják asszem, hogy zsák a foltját.

De kérdező azért ismerd meg, hadd csaljon téged is!

2011. ápr. 4. 14:07
 18/18 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül lesz az belőle... :) csak mi mindketten, bevallom nagyképűek, meg népszerűek vagyunk, aztán kaptunk néha jobbat, nem tudtunk ellenálni egykét jó pasinak meg csajnak, (meg titkos kapcsolatnak) de amúgy igaz, zsák a foltját... :) de mig fiatal vagyok legalább kiélem kicsit magam, nem majd később, gyerek mellett. :P meg tapasztalatot is szerzek. :)
2011. ápr. 4. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!