Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás mint derült égből villámcsapás?
Valakinek volt már olyan, hogy egyik nap minden rendben, vigyorgás, nevetés, szenvedély a másik nap reggelén pedig kínzó szakítás minden előjel nélkül?
elötte lévő estén még tervezgettünk, nyaralás, építkezés, meg még sorolhatnám.
ja és a lány szakított, nem én!
megj.: majdnem 2 éves kapcsolat, együtt éltünk, közös tervekkel.. vagyis volt tervekkel szakítás elött. :)
van még remény? vagy inkább felejtsünk?
Én most 2és fél éves kapcsolat után voltam igy,másfél hónapja =(
Egyik nap még minden szép és jó volt,azt mondta én vagyok élete szerelme,meg örökké velem lesz,másnap elment egy nagy buliba,amin olyan jól érezte magát,hogy rájött,még nem élte ki magát,pedig még elvileg szerelmes belém...és ennyi,vége:S. Zokogva ment el...
Teljesen kivoltam/kivagyok.Tényleg úgy ért,mint egy villámcsapás
20/L
hát ja.. ő is elment egy koncertre a barátnőjével, a barátnője mesélte neki, hogy szakítani akar a pasijával és tessék.. kedden reggel már jött is a hopp, hogy élni akarok, egyedül akarok lenni stb stb stb :)
köszi az eddigi válaszokat.
jobban nem lettem, sőt szarabb mint valaha. de talán van remény, ha nincs remény akkor ez van.
köszi még1x, sziasztok
Én sose értettem a nők közti kapcsolatot de az tény, hogy nagyon nagy hatással vannak egymásra!
Amikor szakított velem pár napja azért megkérdezte, hogy a gyűrűt meg tarthatja-e..(eljegyzés elötti gyűrű) mert ha rajta van akkor úgy érzi, hogy mindentől megvédi, és biztonságban van! + közös képek kint vannak a polcokon. :(
kérdem én akkor ez most mi? akar még valamit csak kicsit "élni" akar vagy mi a szösz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!