Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy a régi kapcsolatotokat féltetek ott hagyni?

Figyelt kérdés
Pedig nem nagyon volt már köztetek semmi összhangban, sőt csak veszekedések. És utánna milyen lett az életetek? Az új párkapcsolat? Kb. én is így vagyok ezzel, de félek a szakítástól, az új élettől. Mesélnétek, kort nemet is, köszönöm :)
2011. máj. 23. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Volt, egy négy éves kapcsolatom ért véget hosszas gyötrőség és agyalás után. Nem lett jobb utána.

Azt beszéltük meg, hogy utána is ugyanúgy tartjuk a kapcsolatot és legjobb barátai leszünk egymásnak, mint ahogy a kapcsolatban is voltunk. Lelki társak voltunk egymásnak, így hittem, hogy lehetünk barátok, és szerettem is volna, de az ő részéről érdektelenségbe fulladt a dolog. Már nem is tartjuk a kapcsolatot. Számomra ez hatalmas nagy csalódás volt. :(

Volt utána egy új kapcsolatom, de egy hónap után szakítottam vele, mert nem tudtam beleszeretni. Azóta (négy hónapja) egyedül vagyok.

Én egy elég nagy kudarcnak éltem meg ezt a dolgot, már a szakítást is megbántam. Azt javaslom, jól gondold át, hogy biztosan a szakítás-e a legjobb megoldás. Hiszem, hogy minden problémát meg lehet oldani, ha elég energiát fektettek a dologba.

20/F

2011. máj. 23. 22:20
 12/13 anonim ***** válasza:
*gyötrődés
2011. máj. 23. 22:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hívják, társfüggőség. Nem is igazi szeretet, nem is szerelem. Talán sosem volt. Én baromi sokáig voltam egyedűl, aztán hirtelen beleugrottam egy kapcsolatba egy olyan lánnyal, aki nem is volt az esetem.Belekapaszkodtam, csimpaszkodtam, mert féltem az egyedülléttől, nem volt önbizalmam. Aztán otthagyott, én meg szétestem. Bátorság, ne pazarold az életedet egy boldogtalan kapcsolatra.
2011. máj. 24. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!