Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veletek volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már olyan, hogy a szüleitek ellenezték a kapcsolatotokat. (és ha igen miért? )

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 01:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Mert Sándornak hívták...

... én meg Péter vagyok!

2011. máj. 17. 02:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, de az a srác nekem sem volt színpatikus és le sem feküdtünk.
2011. máj. 17. 07:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen votl, azt mondták, hogy nem figyel rám eléggé. Túl vak voltam, de végül igazuk lett, sajnos.
2011. máj. 17. 10:48
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem csak nem örültek neki, de nem ellenezték, mert egy vadbarom volt, de jó volt, hogy nem nyíltan ellenezték, mert így magamtól tapasztaltam meg, és nem járna örökké azon az agyam, hogy mi lett volna, ha...

tesómnak ellenzik, mert a srác mellett leromlottak a jegyei, nem figyel oda rá, kegyetlenkedik vele (nem fizikai, hanem lelki terror), és tesómat eléggé agymosottá tette.

2011. máj. 17. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:
a kor miatt ellenzik, mert anyu szerint "csak arra kellek" .. már nem nagyok naiv kislány, ha tévedtem akkor meg tanulok hibáimból. De 8 hónapja működik a dolog..
2011. máj. 17. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!