Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy a régi kapcsolatotokat féltetek ott hagyni?

Figyelt kérdés
Pedig nem nagyon volt már köztetek semmi összhangban, sőt csak veszekedések. És utánna milyen lett az életetek? Az új párkapcsolat? Kb. én is így vagyok ezzel, de félek a szakítástól, az új élettől. Mesélnétek, kort nemet is, köszönöm :)
2011. máj. 23. 20:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nekem is hasonlo gondom volt egy éve http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. itt találn találsz pár hasznos választ. én végül szakítottam vele de mi azota is jovan vagyunk kb ilyen legjobbbarátok vagyunk
2011. máj. 23. 20:42
 2/13 tsz-tag ***** válasza:
detto ugyanez a helyzet velem is...inkább a sok kérdés a jövővel kapcsolatban ami aggaszt...megint egyedül maradok e évekig vagy mi? F 20
2011. máj. 23. 20:44
 3/13 anonim ***** válasza:

Hú...volt ám :S Együtt vagyok a barátommal már lassan 3.5 éve. Kb. Egy-másfél évvel ezelőtt jött képbe egy srác, teljesen elvarázsolt, foggal körömmel harcolt értem, tényleg mindent megtett, már majdnem beadtam a derekam...de mégsem:S:( Pedig nagyon oda voltam érte, meg vissza. De mondom mivan ha mégsem olyan mint amilyennek képzelem? Hagyjam ott a biztosat a bizonytalanért? Azóta is arra a srácra gondolok...

21/L

2011. máj. 23. 20:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Igen, 6 évig voltunk együtt mindkettőnknek a másik volt az első, ő már nem igazán törődött velem de elhagyni nem hagyott el, szeretett csak megszokássá váltam neki. Én is szerettem de nekem kevés volt amit kaptam pláne hogy emlegette addig úgysem vesz el feleségül míg mást ki nem próbált. Nekem a 6 év alatt az összes barátom eltűnt, elüdözte mellőlem így féltem elhagyni mert nagyon egyedül maradtam volna, de egyszer megtettem, 6 év után ugye. Az életemet kb akkor tettem tönkre mert belevágtam egy hónappal később egy kapcsolatba amibe nem kellett volna. Életem legrosszabb 2,5 éve volt... rossz döntés volt, annyira féltem az egyedülléttől, hogy belementem egy iszonyú rossz kapcsolatba amiből nagyon soká tudtam szabadulni. Inkább maradtam volna egyedül. De neked sok sikert te ne félj! 23L
2011. máj. 23. 20:49
 5/13 A kérdező kommentje:
Nah hát én is attól félek, hogy vajon milyen lesz nélküle, egyedül. De viszont ez sem jó ami most van közöttünk :S Annyira sajnálom ezt a kapcsolatot mert tényleg nagyon jól éreztem benne magam, míg a barátom meg nem változott, és nem hajlandó jó lenni velem, pedig mit nem meg tennék azért hogy olyan jó legyen mint régen :S 3. válaszadó eléggé sajnállak, de hát kitudja, hogy így jobb e neked vagy a másikkal.
2011. máj. 23. 20:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerencsére már egyikkel sem vagyok, már nem vagyok a második kapcsolatom rabja sem, és találtam egy tökéletes férfit aki végre megadja azt amire vágyom, így majd 9 évnyi szenvedés után mondhatom "hazataláltam" és nagyon boldog vagyok. 3. voltam.
2011. máj. 23. 20:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Bocs 4.
2011. máj. 23. 20:54
 8/13 A kérdező kommentje:
Akkor elég jól jártál :)
2011. máj. 23. 20:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát épp ez az...a mostani kapcsolatom jó, kicsit uncsi, de szeret engem, megad mindent, olyan nyugis...elülünk mint az iszap. A másik fiú pont az ellenkezője...rocker srác, olyan vad, izgalmas, de lehet egy hónap múlva meg vége lett volna...de lehet az lett volna életem legjobb hónapja. De ha egymásnak vagyunk teremtve biztos összejövünk később:) amikor minden körülmény adott. 3. voltam
2011. máj. 23. 20:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Én 10 év után 1 évet szenvedtem. Végül döntöttem. Nem volt harmadik. Most sincs, de nem félek, hogy egyedül maradok. Csak az időmet vesztegettem volna, ha vele maradok.

35/F

2011. máj. 23. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!