Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek törték már úgy igazán össze a szívét? Meg tudtatok újra nyílni valakinek? Nem féltetek?
Kinek törték már úgy igazán össze a szívét? Például nekem.
Meg tudtatok újra nyílni valakinek? Igen.
Nem féltetek? De.
igen törték már össze. vagy tlaán magamnak törtem össze, mert buta voltam - nem számít.
meg tudok újra nyílni? meg hát. nem zárkózhatok el a boldogságtól csak mert egyszer valamikor rosszul sült el. Azt hogy az exem mit tett, nem húzhatom rá a jövőbelire, mert nem ők tették.
de, félek. de aki enged a élelmének az nem él igazán.
MIndenki fél iylenkor.
am nekem is törték már össze, de kinek nem, a párkapcsolati pakliban ez a lap is benne van..:P :D
Nekem kellett jó 3-4 hónap hogy tultegyem amgam rajta, szerelem alakult ki meg kell hagyni.....
Mostmár minden jó :P
20/F
Nekem.
Nem hiszem, hogy valaha meg tudnék bízni egyetlen egy férfiban is... (bocs a normálisaktól, ha még léteznek)
nem. mindig abban bíztam hogy ami különleges az életemben az nem lesz ilyen sz*r :)
"Éljenek a srácok, akik elnyertek, a lúzerek, akik elvesztettek, és a mázlisták, akik még várnak rám" ebben bízok. aki így átvágott, így beszélt velem az nem lehet különleges, bármennyire különleges helyet foglalt el a szívemben valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!