Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13éves csaj vagyok összejöttem egy 18 éves sráccal hogyan tovább? Nagyon szeretjük egymást
ha igazán szeretitek egymást akkor Sok boldogságot. :)
nemkéne mingyárt leszidni szegényt... biztosan ti is voltatok ijen helyzetben... senki sem tökéletes
az ő életük. úgy élik ahogy ők akarják, ha szeretik egymást akkor ennyi. nincs beleszólásunk. csak azért írt ide mert kíváncsi volt a Normális. ismétlem NORMÁLIS emberek véleményére... Ennyi...
Szia! Kiváncsi lennék, hogy mi a helyzet veletek, így fél év után, nagyon megköszönném, ha válaszolnál, legalább privibe.
De a kérdésedre válaszolva amúgy:
Énis voltam hasonló helyzetben, még nem voltam 14, a barátom 17 (na itt nemkell le "kishülyepic*ázni") na szóval.. volt szó szexről, de mondtam, hogy én még nem akarom, mondta, hogy ő vár rám.. na ez a lendület nem tartott sokáig, sztem jópárszor 'megcsalt', aztán végülis abban maradtunk, hogy barátok maradunk (és így is lett, azóta eltelt nem kevés idő, és még mindig barátok vagyunk) Az a baj az ekkora korkülönbséggel, ebben a korban, hogy a barátai nagyon tudják befolyásolni, szinte leszólják, ha nem dug meg... Szóval egy eredetileg tisztességes szándékú srácot is elronthatnak a barátai. Ezért vigyázni kell. De ha tényleg szeretitek egymást, akkor sok szerencsét, én nem szóllak le, mert tudom, hogy sok 13 éves érettebb mostanság mint egykét 16-17 éves...
Tényleg örülnék ha válaszolnál.. Köszi:
S.
... Én is 13 vok, és egy 19évessel vok együtt...csak én ezt titokba tartottam...eddig....Mi nem nagyon tudunk várni, de tudom h ő más...nemhagy el, sőt fél tőlem...mármint attól h elhagyom, vagy megilyedek tőle...mindig nagyon gyengéd, és ez a lényeg! Jahh megpersze, h szeressétek egymást... ^ ^
Jah és a döntésedet ne befolyásolják, amik ide vannak írva... mindenről NEKED kell döntened ;)pux :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!