Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13éves csaj vagyok összejöttem egy 18 éves sráccal hogyan tovább? Nagyon szeretjük egymást
Na de mégis milyen téren hogyan tovább ?
Ezt sem írtad a kérdésben....
Merre így csak annyit tudunk válaszolni hogy legyetek jók, érezzétek jól magatokat és sok boldogságot XD
és mégis ki az a 18 éves? talán zac efron? azért vannak olyan sokan oda...jah bocs ő 21 éves.
nah ez kamu kérdés, láttad a többiektől hogy kell ilyet írni, és te is kipróbáltad, ügyííí :)
Szia!!!
Én egy 14 éves csaj vok és járok egy 20 éves pasival 17-nek kinézek szval...nagyon szeretjük egymást és tudjuk h milyen határok között lehetünk szeret és kifog várni szval inenn tudom h szeret..:) És nekünk még csak csók lehet meg simi és ezt ő is tudomásul veszi ha a pasi kivár téged amit mondjuk kétlek...mert elég ritka..:)
A hogyan tovább kérdésre csak annyit hogy nehogy lefeküdj vele mert kifog dobni a p****-ba!!!
Most mi a francért szekáljátok???!!!!a kommentekből megint előjött hogy mennyire fejlett a magyar kultúra...
a kérdéshez csak annyit ha szeretitek egymást legyetek boldogok és sok sikert a továbbiakhoz! =)
Viszont ha nem vár ki akk nem is szeretett egy pasi aki szereti a másikat bármire képes lenne érte...
Nagyon átkéne gondolonod ezt az egészet....
Mindenestre sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!