Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13éves csaj vagyok összejöttem egy 18 éves sráccal hogyan tovább? Nagyon szeretjük egymást
Szia!
Azért bántottak sokan, mert ne haragudj meg, de 1: kicsit hülyeséget kérdeztél...mégis hogyan tovább? legyetek együtt, szeressétek egymást, kész. 2: te még csak egy kislány vagy és az ilyen kapcsolatokból szoktak lenni azok az esetek mikor 13-14 éves korodban odaadod a szüzességed valakinek, aki utána majd jól otthagy mert te csak egy kisgyerek vagy és csak addig voltál vonzó, amíg ártatlan voltál mint a frissen esett hó...utána, hogy nem vagy az, csak egy név leszel a büszke pasi listáján... de ha tanácsolhatok neked valamit, és megfogadod: legyél nyugodtan együtt a fiúval ha tetszik, de NE FEKÜDJ LE VELE! ha képes rád várni mondjuk 2 évet... akkor azt bizonyítja, hogy tényleg szeret és megvárja amíg te is érettebb leszel. De ha erősködik, hogy feküdjetek le, majd gondolj vissza a soraimra...
Nekem mindegy tündérbogár, azt csinálsz, amit akarsz. nem az én gyerekem vagy. az anyád felelőssége, hogy mit teszel, nem a miénk.
ja, amúgy a pasikád egy korához képest éretlen tejfelesszájú kölök, különben korban hozzá illőt választott volna, nem egy 13 éves kisbigét.
a pasim külsejével se a stítusával nincs gond...
ha érdekel kondizik úgyhogy csupa izom semmi gond nincs vele bulizós fajta...
várni fog rám megbeszéltük az elején hogy nem sietünk el semmit amúgy köszi a választ a normális válaszolóknak
"ha érdekel kondizik úgyhogy csupa izom semmi gond nincs vele bulizós fajta... "
igen. és majd ez a srác fog várni veled 2 évet, csak a két szép szemedért :)
Jaj de gyerek vagy még...
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!