Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13éves csaj vagyok összejöttem egy 18 éves sráccal
hogyan tovább? Nagyon szeretjük egymást
szülj neki gyerekekek és feltétlen hagyd ott az iskolát
nem értem miért kérded
ilyenek vagytok, most minek mondjuk, amit szoktak h éretlenek vagytok
2009. márc. 15. 09:48
Talán túlzottan is pesszimista vagyok, de én elgondolkoznék rajta, hogy 13 éves és 18 éves között komoly érettségi eltérés van, mind testileg, mind szellemileg. És van köztetek 5 év. Kicsit túlzásnak tartom egy 18 éves sráctól, hogy egy korodbeli csitrivel összejött, ahelyett, hogy a saját korosztályával próbálkozna. Nagyon szeretitek egymást? Ez nekem kicsit abszurd...
2009. márc. 15. 09:50
Szépen elfelejted ezt az egészet, és mész szépen vissza tanulni, mert nem való neked még ilyesmi. 13 évesen???
Mi lesz a következő 11 éves lány 20 éves faszi??
A 18 éves srác meg egy kis nyálas buz i lehet, ha nem talál a korához megfelelő lányt és csak egy 13 évest tud hülyíteni??
25/f
2009. márc. 15. 09:51
4/48 A kérdező kommentje:
képzeld igen szeretjük egymást és miért gond hogy ő 18 én pedig 13 amúgyis helyes pasi és nem csak hülyít
Látszik milyen gyerek vagy. Az, hogy helyes, nem azt jelenti, hogy nem hülyít. Szerinted mit akar egy szexuálisan érett pasi 1 gyerektől? Na? Hát tudod neki vannak szexuális igényei is, amiket szeretne kielégíteni. Az ilyen fenemód érett kiscsajok meg dobják szét a lábaikat, mert szeretem, érett vagyok a szexre, nem akarom, hogy elhagyjon blablabla...Menj csak a fejed után, de utána ne gyere ide sírni...Fogalmad sincs, mi az igazi érzelem és milyen egy igazi kapcsolat. Mellesleg majd a szexen gondolkozz el, mert a párocskád le is csukhatják érte, mivel nagykorú...liliomtiprás...
2009. márc. 15. 10:20
6/48 A kérdező kommentje:
semmi közötök hogy hogyan cseszem el az életemet na csá
azt csinálok amik akarok ha egész nap a hátamon fogok feküdni és dugni akkor azt fogok nem mindegy nektek?
De mindegy, de akkor mi a francnak kérdeztél kis csíra? Na kimutatkozott a szellemi érettséged. Pontosan így reagál egy kisgyerek, ahogy te. Hát pontosan ennyire vagy érett egy kapcsolatra pisiském. Ezen gondolkozz el.
2009. márc. 15. 10:31
Lehet hogy nem soká olvasunk egy ilyen kérdész itt?
"13 éves lány vagyok lehetek terhes, ha barátom belémélvezett, de nem teljesen mert már húzta kifelé? :D"
Szánalmas vagy kislányom. Édesanyád tudja, hogy 18 éves sráccal kavarsz?
25/f
2009. márc. 15. 10:36
9/48 A kérdező kommentje:
semmi közöd hozzá na pá azt csinálok amit akarok
10/48 A kérdező kommentje:
mi közöd hozzá nem írok baromságokat nem vok olyan mint te
Kapcsolódó kérdések: