Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha három hétig nem keresett a volt barátom, akkor később fog?
Szia,én megértelek,engem 1hónapja nem keresett,mi két és fél év után szakitottunk.Mikor sirva szakitott azt mndta,hogy szeret.(ya persze)
Én nagyon szeretem,néha főleg az első 2hétbe folyton abba reménykedtem,hogy keres majd,meg megbánja.Most is van,hogy eszembe jut,hogy milyen jó lenne,de eztán belegondolok,hogy kell a halálnak,ha igy kidobott(meg megtudtam,hogy a hátam mögött már csajozik)
Próbálom magam túltenni rajta,amúgy is sokkal nagyobb esélye van annak,hogy keressen,ha látja,hogy jól vagy,elvagy és túllépsz rajta.Akkor talán van esélye,hogy beparázik,hogy tényleg elveszit.
De ha valaki képes ilyen simán kilökni az életéből és túltenni magát rajtam/rajtad,az sajnos valószinüleg nem szeret.Nekem is fáj,de ez van,ezt el kell fogadni. :S
Szóval bármilyen rossz is,próbálj ne reménykedni.
Nekem az ez elötti exem,(első komoly kapcsolatom,most 3év!
után próbálkozott be újra,hogy rájött,hogy még mindig szeret,meg én voltam neki az igazi.Hát komolyan,csodálkozott,hogy már nem kellett(pedig ano meghaltam volna érte,úgy imádtam)...Ebből is látszik teljesen kiszámithatatlan jelentkezik-e és ,hogy mikor.
De ha erre várunk,és folyton csak reménykedünk,teljesen tönkremegyünk.Én inkább próbálom magamnak hangoztatni,hogy miután igy cserbenhagyott és igy félreismertem,mostmár ha utánam vágnák se kellenne...
Sok szerencsét 20/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!