Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen tanácstalan vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen tanácstalan vagyok, mi lesz velem?

Figyelt kérdés
Egy hónapja összebalhéztam a kedvesemmel.7 év után elhagyott.Egy hete visszajött azzal,hogy két csajjal is próbálkozott,de nem lett belőle semmi.Én örömmel visszafogadtam,de bennem maradt a tüske.Ma azzal jött, hogy üzent neki az egyik nő,hogy folytatni kívánja,de a párom megmondta hogy engem szeret.Higgyek neki,vagy egyálltalán mit csináljak.Hogyan lehetek biztos ezek után abban hogy szeret.
2009. márc. 13. 20:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Előző kiegészítése még:

És még mindig őszintébb dolognak tartom, ha vki 7 év után kicsit külön vonul és urambocsá becsajozik, minthogy arcátlanul melléjár a feleségének / szerelmének, társkeresőzik sunyiban és egyéb nyalánkságok.

2009. márc. 13. 21:17
 12/18 A kérdező kommentje:
a 21.16-ostól kérdezném,hogy kinek az életére gondolt?az övére,vagy az enyémre?
2009. márc. 13. 21:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

a tiedre kedves kerdezo....hisz gondolj bele es tedd fol a kerdest...nem teszi meg veled ezt ujjra? nemtudom de en nem ertek egyet a masik hozzaszoloval...igen belefer egy kapcsba 1 felrelepes...de isten lassa lelkem nem 7 ev utan!

Neked pedig kedves kerdezo meg sok sikert kivanok,gondolkozz h megiri e ez neked?Remelem tevedek es ez a fiu szeret teged!

2009. márc. 13. 21:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

21:24 - esnek

Nem akarok dialógust folytatni, de a 7 év egy kapcsolatban két lehetőséget idéz elő:

1.folyamatosan mélyül

2.folyamatosan lazul, végül végképp meglazulnak a szálak, majd elenyészik

Egyébiránt nem az a hosszú és boldog kapcsolat titka, hogy az ember 7 év után is elvárja, hogy friss legyen a szerelem, és a párunk ugyanúgy lángoljon, mint az első időkben.

Változnak az idők, az érzések ( és az érzelmek term. ), és nem mindenki elsőre találja meg a nagy Őt.

Semmi sem állandó, csak a változás.

Kérdezőnek: sok szerit a párodhoz!

2009. márc. 13. 21:32
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
hat figyelj en sem szeretnek veled...nekem ez a velemenyem neked az!....de szerintem ha szeretitek egymast akkkor beszeljetek meg...de ennek a huzavonanak nem sok ertelme van!
2009. márc. 13. 21:35
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet hogy nem is léteznek azok a csajok? Nem csak féltékennyé akart tenni? Ha meg igazat mond, lehet csak érezni akarta, hogy kéne ő még másnak is...(olyan önbizalom növelésként)

A lényeg, hogy visszament hozzád. Tartsd nyitva a szemed, és beszéljétek ezt meg.

2009. márc. 13. 22:08
 17/18 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat! tényleg jó lenne,ha nem igy lenne,vagy legalább is csak részben.

nekem ő az igazi,minden hibája ellenére.7 év alatt sokat tűrtem,és sokat szenvedtem,de mindig kitartottam mellette,úgy éreztem bennünket egymásnak rendelt az ég.most is ,mindezek után tiszta szívemből, igaz szerelemmel szeretem,és azt hiszem meghalnék,ha nem volna nekem.

se erőm,se kedvem nem lenne bárkivel is pótólni,és igy soha sem tudnék senkit szeretni.

2009. márc. 13. 23:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha ez így van, akkor meg borítsatok fátylat a múltra, igaz, én a helyedben azért óvatosabb lennék vele, de mindenesetre irigyellek a kitartásod miatt, bár azt hiszem, Te jársz jól így, mert legalább BOLDOG vagy - és a szeretet / szerelem tényleg sok hibát feledtet az emberrel.
2009. márc. 14. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!