Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen tanácstalan vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen tanácstalan vagyok, mi lesz velem?

Figyelt kérdés
Egy hónapja összebalhéztam a kedvesemmel.7 év után elhagyott.Egy hete visszajött azzal,hogy két csajjal is próbálkozott,de nem lett belőle semmi.Én örömmel visszafogadtam,de bennem maradt a tüske.Ma azzal jött, hogy üzent neki az egyik nő,hogy folytatni kívánja,de a párom megmondta hogy engem szeret.Higgyek neki,vagy egyálltalán mit csináljak.Hogyan lehetek biztos ezek után abban hogy szeret.
2009. márc. 13. 20:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Kedvesed ott előtted léptette le a csajt, vagy csak mondta, hogy ír majd neki / hívja, hogy kopjon le?
2009. márc. 13. 20:56
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
ugyan mar....szeret?hiszen par nap alatt 2 csaj is folszedett allitasa szerint!(ha nem tobbet) ezekutan te meg megbizol benne?
2009. márc. 13. 20:56
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem előttem léptette le,csak úgy spontán elmesélte.Elég bántó volt,inkább dicsekvésnek tünt,hogy fut utánna valaki.......rajtam kivül:(
2009. márc. 13. 21:01
 4/18 anonim ***** válasza:
90%

7 év után 2 új próbálkozás, nem sok.

Ahhoz képest, hogy vannak, akik ennyi idő alatt ennek a hatványozott mennyiségét csajozzák - titokban.

Na, az a gusztustalan - sztem - és inkább bizalmatlanságkeltő.

28 / nő.

2009. márc. 13. 21:03
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
nem sok....mar bocsika akkor hol van itt a szerelem?utolso hozzaszolonak
2009. márc. 13. 21:06
 6/18 anonim ***** válasza:
74%

1 & 3. válasz írója vagyok:

Ha nem előtted adta ki az útját, akkor tartsd nyitva a szemedet.

Ez a lazaság, meg az, hogy tul.képpen büszkén mesélte a "szakítást" , számomra is gyanús lenne.

2009. márc. 13. 21:07
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
igazad van honnan tudod h kiadta az utjat?
2009. márc. 13. 21:10
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

21.06 - osnak:

Kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek...tudod.

Ja: és a lónak is 4 lába van.

Majd rájössz.

Kamaszkoromban én is hittem még a lányregényekben, de azóta felébredtem, és sokkal jobban tetszik a VALÓSÁG!

2009. márc. 13. 21:13
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudod itt az a baj h 7 ev....es mi van akkor ha elcseszi az eletet?
2009. márc. 13. 21:16
 10/18 A kérdező kommentje:

talán az a baj,hogy nagyon szeretem.mikor együtt vagyunk,kénytelen vagyok hinni neki.mi mást tudok tenni?

itthon meg csak rágódom magamban,meg szenvedek,és olyan bizonytalan a jövő

2009. márc. 13. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!