Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakításra adhat okot, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításra adhat okot, ha a kapcsolatunk első 3 hónapjában eltitkolok egy dolgot a párom elől?

Figyelt kérdés

Konkrétan arra gondolok, hogy a jobb kezem kb 40%-ban béna. Tudom mozgatni, érzem vele a fájdalmat, de vállmagasságnál feljebb nem tudom felemelni, ételt vagy innivalót nem tudok a számhoz emelni, ilyesmi. Ezeket mindig megoldottam bal kézzel. Szóval, van egy srác, aki azt hiszem ezeket még nem tudja, és nem szeretném elmondani neki, nehogy meggondolja magát, hogy mégsem akar velem járni. Nyár környékén tudunk többet találkozni, akkor talán összejönnénk, de szeptemberben ismét egy suliba fogunk járni (most is, de a suliban nincs időnk "járni", és délután is ritkán tudunk beszélgetni), és ha gyógytestnevelésre kell mennem, tudnia kell, meg ugye a szexnél is észreveszi majd.

Ezért gondoltam, ha 3 hónap alatt egymásba szeretünk, és utána ha elmondom neki, nem fogja érdekelni. Jó "taktika"? Vagy taplóság, hogy ezt teszem?

Egyszer már megpróbáltam az ismerkedés elején elmondani, a srác a képembe vágta a második randin, hogy jól érezte magát, ennyi volt (előtte megbeszéltük a 3. randit, de elmondtam neki mi van a kezemmel, és lemondta!)

Segítsetek, lelkileg nagy problémát okoz. :(

2009. márc. 13. 17:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megismerkedtem a mostani párommal, épp abban az időben egy elég komoly betegséget diagnosztizáltak nálam. Tépelődtem, hogy elmondjam-e, vagy sem, de hál istennek ez 2 napnál nem tartott tovább, és úgy döntöttem, hogy elmondom, mert minden gondolatom a betegség körül forgott. Ezt látta rajtam, és amikor elmondtam akkor segített, támogatott, most pedig már eljegyeztük egymást. Tehát, az sokkal rosszabb, ha nem mondod el, és később derül ki úgy, hogy rájön magától. Egy kapcsolatban nagyon fontos az őszinteség (főleg ilyen dolgokban). Tehát szerintem mondd el neki, de ne kerekíts neki nagy feneket. Érezze, hogy te így is elfogadod magad. Remélem elég érett a helyzethez. Sok sikert!
2009. márc. 13. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!