Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség a barátom szőrös,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség a barátom szőrös, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 19:27
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Erre csak egy megoldás van: LEGYÉL LESZBIKUS!

Esetleg pedofil...

Egy bizonyos kor felett MINDEN férfi szőrös, ráadásul mindenhol. Ha ezen ennyire kibuksz, akkor így jártál.

Mellesleg hogy szőrös vagyok-e vagy sem, én döntöm el, és nem a pasim. Ha elkezd kergetni a gyantával, hogy márpedig neki én nézzek ki úgy, mint a csiga, akkor cirka 10 másodpercen belül az ajtón kívül találja magát.

Cserébe én se rinyálok, hogy mikor szőrös, mikor nem, borostás az arca, stb.

Ez csak esztétikai kérdés, meg egyesek mániája.

A szőrnek a tisztasághoz és az ápoltsághoz semmi köze. Aki nem hiszi, szedjen fel egy tajt részeg diszkópatkányt, aki mindenét borotválja, és egész éjjel "táncolt", ivott, cigizett, műszálas pólóban van, szűk nadrágban, és egész nap nem látott zuhanyt. Guszta lesz....

Egyéni ízlés kérdése, erről kár vitatkozni is, kinek mi tetszik, de véleményem szerint a kopasz kukacnál egy rondább dolog van a világon: a borostás!!

2011. jún. 11. 14:38
 32/33 anonim ***** válasza:
Miaz hogy "tényleg mind szőrösek?" xD b@zd meeeg....ez honnan jött valami bolygóról ahol csak nők élnek...most lát először férfit vagy mi van? vagy csak egy újabb felvilágosítatlan 13 éves....?
2011. jún. 14. 11:24
 33/33 alfonz64 ***** válasza:

Nálam meg az a kizáró ok ha egy nő szörtelenít, legyen alapból szőrtelen. Lehet szőre de csak világos színű pihék. És rengeteg ilyen van, de nehéz kiszurni mert minden nő már a szemöldökét is szedi. Látszik a szemöldökén erős szőrzetű(szálú esetleg vastag szálú) vagy sem. Mondjuk a nagydarab nőket se szeretem, nőis legyen ne akkora mint egy férfi. Hiába egy Pamela Anderson

Nem egy féfit akarok megdugaszolni.

2012. jan. 30. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!