Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális a barátom? Segítség : S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a barátom? Segítség : S

Figyelt kérdés

Ma van az első évfordulónk. 16 évesek vagyunk.

Tegnap közöltem Vele, hogy meggondoltam magam, mégis el szeretnék menni az osztálykirándulásra(2nap) Erre közli, hogy ezt már egyszer megbeszéltük, nem megyek el. Én mondtam, hogy elmegyek, jó nagy vita lett, és közölte hogy ha elmegyek, szakít velem. Mert hogy ő tudja, hogy én ott úgyis lefekszem másokkal(SOHA nem tettem, és SOHA nem is tennék ilyet)Akkor ma, mondván évforduló, bementem elé a buszmegállóba(nekem nincs suli) Ad egy puszit, köszön:csá, elfordul

Felászállunk a buszra, mint akit kicseréltek, puszilgat, ölelget. Én nem voltam olyan jó kedvű, mert váratlanul megjött a városban, és nem volt nálam semmi, ezért mondtam, hogy én nem szállok le Vele a sulijánál, hanem hazamegyek. Erre megsérődött, úgy szállt le a buszról, hogy nem adott puszit, és nem is integetett. Erre mire hazaértem, felhívott. Mondta hogy felejtsük el a veszekedést, évforduló meg minden. Mondtam, jó, de akkor fogadja el, hogy elmegyek a kirádnulásra. Erre:jó akkor vedd úgy hogy fel sem hívtalak! Csá. És lecsapta.

Mi van Veleeeeeeeeeee????????

Bocsánat, hogy hosszú lett.

2010. máj. 20. 08:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek még, majd kinövi.
2010. máj. 20. 08:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd rá a dolgot! Ha elmész kirándulni és ez miatt szakít veled,akkor jobb is így. Örülne hogy vagy neki,de ha nem éri föl ésszel,akkor...
2010. máj. 20. 08:16
 3/14 A kérdező kommentje:
Különben is, ha nem mennék el, akkor sem találkozhatnánk abban a 2 napban, mert a szüleim rájöttek, hogy eddigazért nem akartam elmenni, mert tiltja.
2010. máj. 20. 08:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Nehogy már emiatt hagyd ki az osztálykirándulást, nagy élmény lesz! Utána évekig bánni fogod, hogy nem mentél el!A sráccal meg ne törődj csak vagánykodni akar, meg nagynak látszani...
2010. máj. 20. 08:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább uralkodni akar rajtad, de érzi nem megy neki, és azért csinálja ezeket a hisztiket.

És nem hinném, hogy kinövi, az exem 34 éves és hasonló dolgokat művelt.

Menj csak el az oasztálykirándulásra, ha engedsz neki akkor legközelebb mást is megtilt. Ha nem birja ki a kapcsolatotok, és emiatt szakít, akkor ne is bánd, nem volt értelme a kapcsolatotoknak.

27/L

2010. máj. 20. 08:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nem viselkedett így egy barátom se,de ha ez mégis valaha megtörténne,én otthagynám.Engem az ilyen viselkedés rettentően idegesít és sajnos nem valószínű,hogy megtudod változtatni.Oknélkül féltékeny és nem elég megértő.Természetesen,te tudod mit teszel,én csak leírtam a magam véleményét.Bár igaz,nekem már többen mondták,hogy nekem csak papucs való... :D
2010. máj. 20. 08:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Menj el a kirándulásra, nem kérdés. Egyszer, vagyis kétszer nem mentem el több napos céges bulira, amit a cég állt, mert a barátnőm hisztizett, veszekedett velem, ugyanezen okból. Persze a munkatársaknak, kollégáknak hazudtam valamit, de kiderült. És a mai napig bánom, hogy kihagytam kirándulásokat. Mondd meg neki, hogy szereted, eszed ágában sincs megcsalni, ha ő is szeret, akkor nem raplizik. Esetleg még annyi, hogy mondd meg neki, hogy ha miatta kell kihagynod a bulit, akkor elhagyod, mert akkor nem is szeret igazán.
2010. máj. 20. 08:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
08:39, amikor valaki nagyon féltékeny, nem feltétlenül a párjában nem bízik, hanem saját magában, mivel úgy gondolja, majd találkozik a társa valakivel, aki jobb nála és elhagyja.
2010. máj. 20. 08:42
 9/14 anonim ***** válasza:
11%

Szia!

Mennyen veled, és legyetek büszkék, hogy ti már együtt aktívak vagytok. Kivesztek külön szobát. Elkísér a szerelmed, vagy nem mész a szerelmed nélkül semerre. Ha nem akar esküdni, akkor is, az a lényeg szeretitek egymást vagy ne, együtt maradtok, vagy más kell.

Ha az osztálytársaid fiatalok ahhoz-azok, hogy előttük ilyen dolgot mutass, hogy te már 16 évsen házasodsz, mert te... akkor ezt is figyelembe veszed és nem mész, vagy közlöd velük, hogy te ilyen egyedi eset vagy. Ne utánozzanak, mert te különleges vagy aki ezt 16 évsen is kezeli. Ami láthatóan nincs így! Ha eddig csókolóztatok és más nem volt, akkor most lehet nem veszéjtelen együtt lenni, szinte biztos hogy szeretkeznétek is az alkalom nyomására.

A fiu is erre hívta fel a figyelmed 16 éves lány! A szüleid meg mit mondanak erről az egészről, tudnak veled beszélni? Esetleg veletek? Vagy inkább ki kell hagyni őket? Különben a fiunak szerintem nem az volt a gondja, hogy nem találkoznál vele 2 napig.

16 évesnek sokkal nehezebb érvényesítenie az igényeit, illetve kibeszélnie, számonkérnie, ezért vonzódnak sokan a fiatalsághoz. Ezért szimpatikusak nekik. Kevesebb gond. Lehet neked is azért tetszett a fiu, mert azt hitted mellette szó nélkül lehetsz hülye ő elnézi, nem lesz belőle semmi. Tévedtél. Pont okosabb, mint kéne. Szembesülnöd kell a hibáiddal.

Szerintem alapból nem normális nagyon is paraszt dolog általában, ha 15-16 évesen sexuális életet éltek, de lehet együtt maradtok, nem tudni ebből mit vártok egymástól vagy mi a tervetek, mit éreztek, ezt így nagyon nehéz megítélni. Elméletileg a barátod (ami azt jelentené normális esetben, hogy nem éltek sexuális életet (a csókolózás is hasonló...), de szerintem most arra céloztál, hogy csak nem vagytok összeköltözve, de más van, nekem legalább is ebből az tűník elő). Ha igen, ha nem, valószínüleg félti a dolgot, mert lehet rólad sem a hűség sugárzik, esetleg házassági szándék.Bár elég bután kezeli a dolgot, nem úgy néz ki, mint ha tudnátok értelmesen beszélgetni, ami elég nagy gond. Mindketten buták vagytok. Lehet, csak nem szeretitek, tisztelitek eléggé egymást. Egyszerűen nem kellettek annyira egymásnak. De tényleg rém buták vagytok, ha szoktatok szeretkezni. Ettől még lehet két emberből egy! A fiatalok is nemi lények, vannak akik nem szeretik így kezelni!!! Ezek veszélyesek, a könnyebséget keresik. Tehát egy kiránduláson is figyelembe kell ezt venni, ez mindig ott van. Az hogy te nem vagy ilyesmire képes, az természetes nem tetszik a fiunak,én szóba sem állnék veled, ilyen lesújtó buta népességel barátkozni.De ezt meg kéne tudnotok beszélni, nem tudni mit beszéltetek erről. Ha más leitathatnak, ledrogozhatnak, fajtalankodhatnak veled, nem féltétlen tudod magad megvédeni, ha szeretnéd sem, álmodban kicsit megujjaznak, a kísérők meg többségében magukat sem védenék meg. Vannak ilyenek. Egyébként is miért nem a fiu érdekel, ez a nem normális, ha valaki pl 18 év alatt ilyen lazán veszi, hogy azzal van esetleg, aki nem köti le. Azt is figyelembe kéne venned, hogy ha te hülye paraszt vagy, akkor lehet a másik hülye paraszt dolgait is el kell tudnod fogadni, ami most éppen pont nem az a fiu részéről, azért együtt lehess egy fiuval, ha van ilyen terved. Vagy neked is hülye, véleménytelen, másnak pénzért sem kellő fiu fog jutni 15 év múlva, aki örül, ha nőhöz érhet és inkább meg se szólal. Szerintem a fiunak lenne szerencse ha elhúznál és egy hűséges lányt találhatna, aki vele szeretne lenni. És nem kall attól tartania, mással foglalkozol.

Hát ezt 16 évesen megoldani érdekes és nehéz, vannak akik sokkal idősebben hülyébbek nálatok, nem ritkaság ez ne keseregj. Én előre tisztáznám mit várok, és érdekel e a másik viselkedése előforduló helyzetekben, nem közben minden kiderül. Miről beszéltetek egy évig?

A te gondod, hogy fiuval vagy, és felse fogtad, hogy nő ként, lány ként kellene viselkedned,ami nagyon nehéz, ha tőlled azt várják el, ne így tegyél, így kezelnek, és a környezetednek is könnyebb úgy, hogy úgy, így tesznek veled. Nekem is könnyebb lenne, mert számomra visszataszító vagy nemi téren. És nyílván én is az vagyok mások számára, de az ember ott kezdődik, hogy képes kezelni a nemiséget és fajtalanságokat együtt. És elfogadni az ezzel járó nehézségeket is. Ezt társadalmi szinten is. Ami lehet ellentmond a vágyainak. pl hogy 15-16 évesen kezdje ezt el. A ti-te esetetek most sokkal nehezebb ezért.

Mert nem hogy ti, de nálatok sokkal idősebb környezetetek sem akar segítséget nyújtani, erőt fektetni belétek.

Ráadásul vannak aljas férgek is, akik még ebben titeket hátráltatni is fognak.

Nehogy azt hdd ne lenne aki nem örülne neki, ha nektek, vagy külön külön nem érnétek el azt mi titeket boldoggá tenne. Vannak ilyenek is. Ha ő nemileg nem képes együtt maradni egy fiuval, másnál se legyen ez pl tetszene neki.

Vannak más gyengébb képességűek is rajta kívül pl.

Mindenki elégedettséggel irigység nélkül figyeli a másikat, ez nem így van. pl Én irigy vagyok, rátok viszont kicsit sem.

Ha tényleg ezzel a fiuval szeretkeznél, akkor máshogyan kellene ehhez hozzá állnod.

Aminek természetes része, hogy megbeszélitek ki mit szeretne és igyekszik elérni a másik. De abból amit írtál nem ez a szándék tükröződik.

Lehet azt se tudod, a fiu mit szeretne tőled, legalább is nem írtad le a terveiteket.(ami többesélyessé teszi a dolgot) Talán előbb azt kellene tisztázni.(lehet ezt nem osztanád meg) Egyáltalán meddig szeretnétek együtt élni.

Van e valami szándékotok. Ha ezt a fiut szeretnéd akkor szemlélet változásra lesz szükségetek. Ha nem akkor mihez kellene segítség? Hogy arányosan oldhassátok meg a nézeteltéréseket, távollétet, költözést, meddig érdemes azzal együtt lenni, aki addig kell még nincs más? Van amikor az számít amit a fiu, van amikor az amit a lány szeretne. Ez vitán felüli, hogy nem mész, ha a társadnak tekinted, ha meg nem, akkor hogy lehet másik lányt keres.

Ez tiszta, érthető, világos, akkor is ha túlzott és nem veszi figyelembe a butaságod, sötétséged, önérzeted.

Hogy neked sexre kell, nem észt osztani. Legyen türelmesebb, mert nem talál nálad okosabbat. Te is vele.

Mert te is sexnél többre nem vagy alkalmas, te se találsz mást. Ti ennél többet szeretnétek együtt. Az érvényesülés és elnyomás külön téma. Nyílván a házas és háló társaknak is inkább segítenie kell tudni a másikat. Ha az neked nem segítség, hogy azt szeretné vele lehess, az szomorú.

Ha neked az osztálytársaid fontosabbak, miért kellene veled maradni? Vagy neked vele? Ha nem illetek tökéletesen össze, azért nem kell mást keresni, de azt is ki kell választani.

Remélem segítettem keveset nektek

2010. máj. 20. 12:33
 10/14 anonim ***** válasza:
12:33 Megkérdzhetem, mennyi idős vagy?
2010. máj. 20. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!