Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a barátom? Segítség : S
Ma van az első évfordulónk. 16 évesek vagyunk.
Tegnap közöltem Vele, hogy meggondoltam magam, mégis el szeretnék menni az osztálykirándulásra(2nap) Erre közli, hogy ezt már egyszer megbeszéltük, nem megyek el. Én mondtam, hogy elmegyek, jó nagy vita lett, és közölte hogy ha elmegyek, szakít velem. Mert hogy ő tudja, hogy én ott úgyis lefekszem másokkal(SOHA nem tettem, és SOHA nem is tennék ilyet)Akkor ma, mondván évforduló, bementem elé a buszmegállóba(nekem nincs suli) Ad egy puszit, köszön:csá, elfordul
Felászállunk a buszra, mint akit kicseréltek, puszilgat, ölelget. Én nem voltam olyan jó kedvű, mert váratlanul megjött a városban, és nem volt nálam semmi, ezért mondtam, hogy én nem szállok le Vele a sulijánál, hanem hazamegyek. Erre megsérődött, úgy szállt le a buszról, hogy nem adott puszit, és nem is integetett. Erre mire hazaértem, felhívott. Mondta hogy felejtsük el a veszekedést, évforduló meg minden. Mondtam, jó, de akkor fogadja el, hogy elmegyek a kirádnulásra. Erre:jó akkor vedd úgy hogy fel sem hívtalak! Csá. És lecsapta.
Mi van Veleeeeeeeeeee????????
Bocsánat, hogy hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!