Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség a barátom szőrös, mit tegyek?
Értesd meg vele, ha orális szexet akar, annak ára van. Borotválja le, mert sokkal jobban élvezitek mindketten a csupaszság nyújtotta előnyöket.
Nem vagyok búza, de engem is zavar, ha szőrös vagyok.
Hál Istennek a mellkasom totál csupasz.
Kedves férfitársak! Sokkal kívánatosabbak vagyunk a nők szemében, ha csupasz vagy.
22/F
utolsókkal egyet értek. Orális kényeztetésnek ára van, amit szívesen fizetek.
Ezenkívül hónaljamat is, mellkasomat is borotválom. Egyrészt nem bűzlik annyira ha leizzadok, másrészt ha valaki nem képes szőnyeget növeszteni (már pedig én még nem tudok) akkor a lányok azt a mellszőrzetet inkább megmosolyogják, mint egy tizenéves bajuszkáját.
hát nemtudom, az én szerelmem 24 éves, és ő sem borotválkozik sehol, csak az arcán, de azt is utálja, mint ahogy minden hapsi :D
sztem ez alap, hogy a férfi attól is férfi, hogy van szőre; a nő meg attól is nő, hogy nincs neki.
láttam már egy pár olyat, hogy a csávó borotválta a mellkasát, aztán nyáron kiment póló nélkül, és ott virított a borosta... az hogy néz már ki?
nemtudom, a te pasid mennyire szőrös...
de az én barátom a mellkasán egy picit, hasán is van (az még szexi is!), háta is csak egy picit, meg lent is... és engem egyáltalán nem zavar. pedig felajánlotta, nemegyszer, hogyha akarom, ő is leszedi... de sztem így igazán férfias.
az viszont zavarna, ha én az lennék, szal ha elvárná - ha nem, én így is - úgy is szőrtelenítenék.
A barátod helyében otthagynálak, ahol vagy...
Egy normális nő szőrtelenít, és vagy elfogadja, hogy szőrös a párja, vagy direkt kéri, hogy szőrös legyen. Aztán ha a barátod úgy érzi, megjutalmazhat azzal, hogy néhol lenyírja, olyankor értelemszerűen örülni kell.
Ennyit a harmonikus párkapcsolatok első leckéjéről.
Én is csak azt tudom mondani, amit már írtak:Pendítsd meg a szopást
Nekem minden eddigi pasim szőrös volt, nem is kértem senkitől, hogy szőrtelenítsen, de azt mindenki tudta, hogy ha nekem az élvezetek helyett a szőrt kell keresni a nyelvemen, akkor annyi a cumizásnak.
Mondjuk ezzel nem is volt sose baj, akadt olyan pasim is, akin napi 3X borotválta le az arcát, hogy ne dörzsöljön ki csók közben...
Szóval: egyszerűen mondd meg neki, hogy eddig ha cumiztál, mindig zavart a szőr, (hatásosabb, ha először elkezdett cumizni, aztán amikor már jó lenne neki abbahagyod, és elkezded keresgélni a szőrt a nyelveden. Ha van rajta, ha nincs.)Aztán mondd meg neki, hogy ez nem először van így, téged ez nagyon zavar, te is leborotválod magad az ő kedvéért, neked is jól esne az efféle figyelmesség. És hogy a szopásra majd visszatértek akkor, ha már csupasz.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 05-21 09:44
Ezzel egyetértek nagyon is!
A nők is szőrösödnek, és ha a lenne szőrös barátnőm, úgyanúgy elfogadnám. Attól még lehet tiszta és ápolt valaki. És nem azért fogok valakit szeretni, mert nem szörös, hanem azért mert olyan amilyen. Ha szörös akkor szörös. Ennyi. A média hülyíti az embert, cak nem tudom, hogy 100 évvel ezelött az emberek hogy bírkoztak meg ezzel a jelenséggel (nő és férfi). Nem volt melegvizes bojler, sem gilette borotva, sem pedig tisztasági betét, mégis tiszták voltak és nem voltak nyálas lények mint itt egyesek...
Aki meg egy ször miatt tönkremegy a párkapcsolata, pl asszem a korábbi válaszban a 28 ééves nő, azt kell, hogy mondjam: te biztos isten vagy, és a tökéletest keresed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!