Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha a fiú 50-90 perc alatt élvez el?

Figyelt kérdés
egy gyógyszert kell szednem, mellékhatása hogy a szokásos 5-8 perc helyett 10-szer annyi idő alatt tudok csak elélvezni
2011. máj. 17. 09:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%

mi meg ha formában vagyunk, ak 2-3 óráig is szokott tartani, a gond csak az, h vmiért soha nem megyek el, nem vagyok körülmetélve, de sztem kicsit érzéketlen a farkam.

mindettől függetlenül azért nagyon élvezzük :)

2011. máj. 17. 10:41
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlo gondom nekem is van, de nem gyogyszer okozza, hanem hogy nem volt baratnom 25 eves koromig, es hat jobb hijan ugye magamnak oldottam meg a dolgot. Viszont igy a rendszeres igenybevetel miatt meg magamnak is kell vagy 8-10 perc, de novel alapbol nem tudom annyira gyorsan / erosen csinalni tehat joval tovabb tart.

Eleinte nem is sikerult elmennem, mert fizikailag nem birtam eleg ideig es intenzitassal csinalni, hogy osszejojjon. De azota is az van, hogy egy uj lannyal (jo, szumma 4 volt eddig) az elso par alkalommal amig nem szoktunk ossze biztos nem tudok elmenni. 27f

2011. máj. 17. 13:05
 23/25 OpenYourMind ***** válasza:
80%
Most csodálkozni fogtok de a maximum amit eddig bírtam az 3 óra volt, és nem mentem el,nemtudtam. :D A legrövidebb kefélések is kb ilyen 1 1,5 óráig tartottak. De aztán ez később megváltozott és mostmár olyan 15 és 30 perc között tudok elmenni. Egyébként a 3 óra után nemis a sex közbe fájt hanem amikor kivettem akkor éreztem úgy hogy mindjárt leszakad a péniszem :D 20/f
2011. jún. 3. 23:29
 24/25 nielindi ***** válasza:
100%
rexetin nevű gyogyszernek is van ilyen mellékhatása. pánikbeteg, szorongásos, stb. betegeknek irják fel. elég durva cucc.
2011. jún. 3. 23:31
 25/25 A kérdező kommentje:
igen, azt szedem én is
2011. jún. 3. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!