Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha védekezés nélkül van egy fiu és egy lány és a fiu nem élvez belé akkor a lány lehet terhes?
Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 18:27
2/21 A kérdező kommentje:
az hogyan ? elomdja valaki :D ?
2010. dec. 16. 18:29
3/21 anonim válasza:
Az előváladéktól, mert abban is lehetnek spermiumok.
4/21 anonim válasza:
Igen. Az előváladékkal, amiben található spermium...Minek baszol ha sült h*lye vagy???pff
5/21 A kérdező kommentje:
aha értem de azért olvasnék egy pár válszt még
2010. dec. 16. 18:33
6/21 A kérdező kommentje:
?? ki mondta hogy én basztam ?? ez csak egy kérdés -.-
2010. dec. 16. 18:34
7/21 anonim válasza:
Igen, lehet, de ezernyi ilyen kérdés van már.
8/21 anonim válasza:
Nem tudom, minek írjuk le még párszor, de akkor én is leírom: igen, lehet terhes. Én például így sikerültem.
9/21 anonim válasza:
Hát igen, igaza van az előttem szólóknak, teherbe eshetsz. Ugyhogy 100% óvszer!!! De megértem a srácokat, hogy óvszerben olyan szexelni, mint zokniban fürdeni, de azért mégiscsak Te leszel terhes :) Szerintem az első pár alkalom óvszeres téma, és ha már megbízol a barátodban akkor jöhet szex esemény utáni tablettával:D Ja és 1éjszakás történeteknél is mindig csak óvszer, nehogy elkapj vmit!!!
10/21 anonim válasza:
lLehetsz terhes, mert az előváladékban is lehet élő spermium. Ezért hazsnálj óvszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!