Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha védekezés nélkül van egy fiu és egy lány és a fiu nem élvez belé akkor a lány lehet terhes?
Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 18:27
11/21 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogyha még ilyen fiatalok vagytok, hogy az alapvető felvilágosítási órán vagy bioszórán sem vagytok túl, akkor minek sexeltek???
12/21 anonim válasza:
nemtom ki milyen szinten van a pénisszel biológiából én viszont 5re tudom:D
szal elmondom neked hogy lehet bár kisebb az eséje:D
mivel ha már a gyerek felizgul akkor jön az előváladék ami már tartalmazhat megtermékenyítére képes lelkes asztronautákat:D
13/21 anonim válasza:
18:41
SZEX ESEMÉNY UTÁNI TABLETTÁVAL??!?
Noooormális? Remélem ez csak valami elcseszett vicc, nem pedig bevett szokás nálad. Aki ez esemény utánit rendszeresíti, az számíthat arra, hogy meddő lesz és hogy egy életre felborul a hormonháztartása. SENKINEK ESZÉBE NE JUSSON ILYESMI, az csak végszükségre van.
14/21 anonim válasza:
Igen lehetsz terhes, de..... én mindig kiszálltam 60-nál és sosem volt gond!!!!
15/21 anonim válasza:
A biosz 5ösnek mondanám: Az előváladékot a cooper mirigy termeli ami teljesen különálló a heréktől és miegymástól.. Tehát az egyáltalán nem tartalmaz spermiumot..Ebből kifolyólag az előváladékban sincsen..Ez bizonyitott keress rá a cooper mirigyre aranyom. Az más kérdés hogy sztem is van benne mert nem a semmitől esnek teherbe az előváladéktól.Szóval a f@szomsetudja
16/21 anonim válasza:
20:44-es. De tartalmaz az előváladék is spermiumot! szóval igen
17/21 anonim válasza:
De cooper mirigy nem.. szóval?;D
18/21 anonim válasza:
Ha ennyire okosnak hiszed magad, menj el nőgyógyászhoz és kérdezd meg. De tudok egy egyszerűbbet is: elhiszed h teherbe lehet esni. Szerinted használna bárki is óvszert ha nem lehetne úgy teherbe esni? te barom*
19/21 anonim válasza:
Te kinek pofázol te kis sz@ros.. ne itt töltsd ki a sz@r életedből adódó dühödet te szutyok.. normálisan fogalmaztam erre te itt ugrálsz nekem.. irj egy cimet meg nevet aztán már megyek is elvágni a redva torkod te sz@rházi..Óvszer nem csak a terhesség ellen van te 16 éves kis g*ci..Ha anyád nem k*rva lett volna nem lennél ilyen nyomorék;)
20/21 anonim válasza:
Na meg az óvszert nem elsősorban az elöváladék kivédésére használják... az arra való hogy beleélvezz a csajba. Persze ha nem lennél cigány,vagy szaros 15-16 éves .akkor tudnád.. esetleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!