Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha a fiú 50-90 perc alatt élvez el?
Figyelt kérdés
egy gyógyszert kell szednem, mellékhatása hogy a szokásos 5-8 perc helyett 10-szer annyi idő alatt tudok csak elélvezni2011. máj. 17. 09:19
11/25 anonim válasza:
9:23-as vagyok és lány.És igen unalmas, mert 1 óra alatt a lány vagy elélvez 5-10 percenként(ami 1órán keresztül,már nem feltétlenül élvezhető),vagy egyáltalán nem élvez el,mert már az összes pózon végig megy az ember ennyi idő alatt, kiszárad és teljesen elmegy a varázs,nehéz 1 órán keresztül izgalmi állapotban maradni,akkor inkább legyen 2-3-szor 15perces,mint 1-szer 1 órás.illetve eröltett is a dolgo mert az első 15-20 perc után már nem élvezetből csinálja az ember hanem azért h.a fiú is elélvezzen.AMúgy a párom is szedett egy gyógyszert amitől hosszabb lett egy menet és hidd el ő is volt h. inkább feladta,mert már nem élvezte és már teljesen kimerült stb.
13/25 anonim válasza:
Megint 9:23 én az 1órát arra értem h. a behatolás és maga a szex tart 1 órát akkor az már nem élvezhető(legalább is nekem).Persze egy együttlét tarthat 1 órát(előjáték,szex,levezetés,kényeztetés stb.)
26/l
14/25 anonim válasza:
9:38 van női multiorgazmus is, vagyis nőknek is van pc-izom gyakorlat amivel tovább bírhatnád:) Csak a férfi tegyen meg mindent az együttlét öröméért? Egy frászt! Na de ez csak egy vélemény volt.
15/25 anonim válasza:
A gyógyszer nevét tényleg kellene tudni, hogy a mellékhatásokról tudjunk nyilatkozni.
16/25 anonim válasza:
Kérdező, te mire kaptad ezt a gyógyszert, és hány éves vagy most?
17/25 anonim válasza:
kábé 14 éves,és kamuzás ellen írták fel neki.
De nem használ :D
18/25 anonim válasza:
9:23-as vagyok és nem feltélenül kamu,mert az én párom epilepsziára kapott gyógyszert és ő is volt h. majdnem 1 óráig bírta.És mielött leoltanának, igen én is mindig teszek a párom boldogságáért és sőt van olyan amikor csak én csinálom neki, ha ő úgy kívánja vagy anniyra jó neki az előjáték közben az orális, h. szeretné h. úgy fejezzem be.Ez az én tapasztalatom,de mindenki más, szóval nem feltétlenül bírja egy lány,de egy fiú sem 1 óráig.Jól hangzik h. jó lenne, azoknak akinek csak 5 perces menetük van,de egy teljes 1 órán keresztül tartó szex, elég megterhelő.A fiúnak leginkább, és ilynekor lehet orálisan is,de a pénisz is érzékennyé fog válni ennyi idő alatt és lehet h. fájni is fog,szóüval akár 1 órán keresztül is lehet orálisan kényeztetni ha bírja alány,de a fiú már nem biztos h. élvezni fogja, ha igen akkor se biztos h. elélvez,ami fájdalommal járhat.
19/25 anonim válasza:
ma 09:25
Ugyanez a helyzet velem is... Maga az aktus, ha tovább tart 15-20 percnél, akkor kidörzsölődöm, és van, hogy még másnap is fáj. Valaki szereti a hosszabb együttlétet, én pl. nem. Maga az előjáték bármeddig eltarthat, de az aktus, ha ilyen hosszú, az nálam igencsak problémás :S
19/L
20/25 A kérdező kommentje:
20éves és szorongásra kaptam
2011. máj. 17. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!