Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi értelme van anak, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van anak, hogy egy mást csőrgetgetjők? Mért csinája ezt?

Figyelt kérdés

Mi értelme van ennek?

20 éves F vagyok a csaj 18 álandoan csőrgetget meg sms ekel bombát! ez oké ősze akar velem, jőni én is vele. De ha fel akarom hivni sosem, veszi fel, peddik, akkor csörget meg és utána hívom de nem veszi fel. Nem, mert telon vele beszélgetni vagy nem akar, . De azt mondja, hogy ő jobban szeret sms en beszélni, mert nem szeret telon beszélgetni, de csak velem! Mi ért? Mire jó a csörgetgetés? Ti mért csörgetgetitek egymást?

Az első találkozásnál már ő kedvezményezet mert ő csókolt meg ! és ez már tőb hete így megy találkozunk hétvégén Péntek Szombaton azt mindig csókolózunk de nem fekütűnk még le! És kérdeztem tőle hogy most akkor járunk! Ere a válasz csak ismerkedünk, mert még nem ismert. Ti hogy vagytok ezzel ezt nem értem az ilyen ismerkedést.

El hívtam Moziba de most mégse jön el mert nincs pénze! . Ere mit mondjak nem vártam el tőle, hogy fizessen de mind1.

Akkor hová hívjam el hogy ne érezze szaru magát?

Mondjuk nekem elég jó keresetem van meg saját Kocsim is van elég jól élek, és nem akarom hogy ezt éreztessem vele hogy nekem tőb van mint neki de mondjuk ezt nem tudja rólam ugye értitek mit mondok ezzel.

2009. márc. 12. 21:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mik vagytok ti? Hejes írás tanárok? én azt hitem it tanácsal segitenek és nem a Hejes írásal foglalkoznak de ugylácik tévetem aki nem ingere ne vegye magára Bunkoság az ijennel osztani mindenkit!!!!!!!!!!
2009. márc. 12. 22:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg írni és akkor talán értelmesebb nőid is lesznek.
2009. márc. 12. 22:42
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, hat rajottem, hogy miert csorgeti a telefonodat egyfolytaban meg. Mert szorakozni akar rajtad. Nevetni akar. Te felviditod, jaj, csak nehogy sms-t irjal neki, mert akkor a vilag vegeig fog futni.

Most mennyi idos vagy? Iskolaba jartal, vagy most jarsz meg? Magyar vagy?

2009. márc. 12. 22:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
"aki nem ingere ne vegye magára"ez teccik x)
2009. márc. 12. 22:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért akarja, hogy SMS-t írj neki, hogy jókat röhöghessen. Bocsi, de 20 évesen nagyon durva ez a helyesírás. Légy szíves, olvasd el a kérdésedet. És kérlek válaszold meg, hogy mennyire nehéz megbírkóznod vele (vagy esetleg simán megy?)

A helyesírásról:

Ha elvárja valaki tőlem, hogy segítsek neki, akkor tiszteljen meg annyival, hogy érthetően és könnyen olvashatóan teszi fel a kérdést.

Nem kell, hogy helyesírásilag tökéletes legyen, de legalább tűnjön annak.

2009. márc. 13. 00:26
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát a "mai fiatalokban" már semmi "romantika" nincs? A mi időnkben nem a "hej, megyünk moziba" dolog ment, hanem megvettem a színházjegyet egy jobb előadás "jó helyére", és odaadtam a lánynak, hogy megtisztel-e azzal, hogy eljön velem. Itt nincs "ki fizet, ki nem fizet"...

Csak akarni kell kedvesen viselkedni a másikkal!

2009. márc. 13. 03:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem a csaj jobban jár ha fölhivod inkább és nem sms-ezel vele.Mert ha ilyen helyesen irsz ő is meggondolja majd h inkább fölhiv.:D
2009. márc. 13. 13:09
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
LOL
2009. ápr. 8. 11:25
 19/20 anonim ***** válasza:
"Az első találkozásnál már ő kedvezményezet".ÁHHHHHHHHHHHH,ezen szétröhögtem az agyam.Tanulj meg írni öcsi.
2009. dec. 27. 15:12
 20/20 anonim válasza:
ejtsd a csajt, és tanulj meg írni. fogadd meg.
2011. júl. 21. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!