Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van anak, hogy egy mást csőrgetgetjők? Mért csinája ezt?
Mi értelme van ennek?
20 éves F vagyok a csaj 18 álandoan csőrgetget meg sms ekel bombát! ez oké ősze akar velem, jőni én is vele. De ha fel akarom hivni sosem, veszi fel, peddik, akkor csörget meg és utána hívom de nem veszi fel. Nem, mert telon vele beszélgetni vagy nem akar, . De azt mondja, hogy ő jobban szeret sms en beszélni, mert nem szeret telon beszélgetni, de csak velem! Mi ért? Mire jó a csörgetgetés? Ti mért csörgetgetitek egymást?
Az első találkozásnál már ő kedvezményezet mert ő csókolt meg ! és ez már tőb hete így megy találkozunk hétvégén Péntek Szombaton azt mindig csókolózunk de nem fekütűnk még le! És kérdeztem tőle hogy most akkor járunk! Ere a válasz csak ismerkedünk, mert még nem ismert. Ti hogy vagytok ezzel ezt nem értem az ilyen ismerkedést.
El hívtam Moziba de most mégse jön el mert nincs pénze! . Ere mit mondjak nem vártam el tőle, hogy fizessen de mind1.
Akkor hová hívjam el hogy ne érezze szaru magát?
Mondjuk nekem elég jó keresetem van meg saját Kocsim is van elég jól élek, és nem akarom hogy ezt éreztessem vele hogy nekem tőb van mint neki de mondjuk ezt nem tudja rólam ugye értitek mit mondok ezzel.
Jaj, hat rajottem, hogy miert csorgeti a telefonodat egyfolytaban meg. Mert szorakozni akar rajtad. Nevetni akar. Te felviditod, jaj, csak nehogy sms-t irjal neki, mert akkor a vilag vegeig fog futni.
Most mennyi idos vagy? Iskolaba jartal, vagy most jarsz meg? Magyar vagy?
Azért akarja, hogy SMS-t írj neki, hogy jókat röhöghessen. Bocsi, de 20 évesen nagyon durva ez a helyesírás. Légy szíves, olvasd el a kérdésedet. És kérlek válaszold meg, hogy mennyire nehéz megbírkóznod vele (vagy esetleg simán megy?)
A helyesírásról:
Ha elvárja valaki tőlem, hogy segítsek neki, akkor tiszteljen meg annyival, hogy érthetően és könnyen olvashatóan teszi fel a kérdést.
Nem kell, hogy helyesírásilag tökéletes legyen, de legalább tűnjön annak.
Hát a "mai fiatalokban" már semmi "romantika" nincs? A mi időnkben nem a "hej, megyünk moziba" dolog ment, hanem megvettem a színházjegyet egy jobb előadás "jó helyére", és odaadtam a lánynak, hogy megtisztel-e azzal, hogy eljön velem. Itt nincs "ki fizet, ki nem fizet"...
Csak akarni kell kedvesen viselkedni a másikkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!