Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van anak, hogy egy mást csőrgetgetjők? Mért csinája ezt?
Mi értelme van ennek?
20 éves F vagyok a csaj 18 álandoan csőrgetget meg sms ekel bombát! ez oké ősze akar velem, jőni én is vele. De ha fel akarom hivni sosem, veszi fel, peddik, akkor csörget meg és utána hívom de nem veszi fel. Nem, mert telon vele beszélgetni vagy nem akar, . De azt mondja, hogy ő jobban szeret sms en beszélni, mert nem szeret telon beszélgetni, de csak velem! Mi ért? Mire jó a csörgetgetés? Ti mért csörgetgetitek egymást?
Az első találkozásnál már ő kedvezményezet mert ő csókolt meg ! és ez már tőb hete így megy találkozunk hétvégén Péntek Szombaton azt mindig csókolózunk de nem fekütűnk még le! És kérdeztem tőle hogy most akkor járunk! Ere a válasz csak ismerkedünk, mert még nem ismert. Ti hogy vagytok ezzel ezt nem értem az ilyen ismerkedést.
El hívtam Moziba de most mégse jön el mert nincs pénze! . Ere mit mondjak nem vártam el tőle, hogy fizessen de mind1.
Akkor hová hívjam el hogy ne érezze szaru magát?
Mondjuk nekem elég jó keresetem van meg saját Kocsim is van elég jól élek, és nem akarom hogy ezt éreztessem vele hogy nekem tőb van mint neki de mondjuk ezt nem tudja rólam ugye értitek mit mondok ezzel.
Hát az az igaság tőlem 15 Km re lakik és én szoktam átmeni hozá hétvégenként azt ugy szoktunk el meni valamere:) Valami őtlet ehez mit lehetne csinálni akor?
De ha én el szoktam hivni 1 csajt moziba aki azért már kőzeleb ál hozám éen szoktam fizetni mivel elhivtam és nem barátilag! lehet ő et nem gondolja de az meg roszul jőnne ki ha azt mondom majd én fizetem. nem? igaz nem szokot sehová ijen hejre meni mert még nem hivtál el csak a buli meg a buli de a kőnyőkőmő jőn má ki.
A leghelyesebb az lenne, ha megtanulnál írni 20 évesen éppen ideje lenne.
Miután ez megtörtént ezt a csajt hanyagolni kell. Akinek 18 évesen a csörgetésig és a telefon fel nem vevésig terjed az agya, az nem igazán alkalmas szerintem a dugáson kívül semmi másra. Persze ha neked ez is elég, akkor semmi gond.
Beszéld meg vele, hogy jól élsz, és majd fizetsz neki, mert nem nagy megterhelés neked, mivel szeretnél megismerkedni vele. Ha majd megérti mit beszélsz, nem lesz gond szerintem.
Sok sikert!
25/f
De mért csőrget? minden órában már! idegesit az
is baja hogy nem mindig csőrgetek visza! hát nem nagyon érekrá a hűjeségre őszintén!!!!!!
A helyesírás egy dolog... már százszor végigrágtuk ezt a témát és itt nem is erről kellene beszélni. Valószínűleg nem az írásával keresi meg a havi fizuját és nem tudhatjuk, hogy esetleg nincs-e diszlexiálja vagy akármi.
Ha a lánynak nem mondtad, hogy majd te fizetsz, mert a férfinak illik, akkor ne csodálkozz, hogy ezt mondta... ma már nagyon nem divat, hogy a férfi fizessen mindent, lehet, hogy neki nagyon fura. Ha meg csak bulizni akar, akkor még nem érett egy komolyabb kapcsolatra... a telefon dologról nem is beszélve. Minél előbb derítsd ki, hogy képes-e kultúrális helyekre is elmenni és képes-e a normális telefonbeszélgetésre. Ha nem, akkor inkább ne menj bele semmibe, és keress egy komoly lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!