Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ez ellen?
14 éves lány vagyok , barátom 17 éves. Lassan 3 hónapja vagyunk együtt persze ez nem túl sok idő. Én hűséges tipus vagyok , elöző kapcsolatom egy és fél év volt.
Az elején minden jól ment de a barátom mostanában meg változott! Beszéltem is vele,hogy elhanyagol és azt mondta oda figyel rám. Úgy is volt egyik este ott aludtam nála mikor nekiálltunk veszekedni , de tök hülyeségen. Azon ,hogy én néha hülyeségeket meg tudok kérdezni és ez őt idegesití. Aztán megbeszéltük és azt mondta szerinte ez azért van mert ,hogy péntek-szombat megállás nélkül együtt vagyunk.(nemmndig) De hát hétköznap nem is találkozunk csak hétvégén és ha hétvégén együtt vagyunk csak este vagyunk kettesbe mert egésznap az ő barátaival lógunk amivel gond nincs mert imádom a társaságot , csak néha leszar! De mint mondtam ezt már megbeszéltük. Hozzá tette ehezz a kijelentéséhez ,hogy szeret velem lenni.
De néha nem érzem ,hogy szeretne. A barátai nagyon fontossak neki és néha még engem is elhanyagol miattuk.
Ha megyek hozzá még csak a buszmegállóba sem képes kijönni elém..!!Szeret kicsúfolni ami nekem rosszul esik. És valahogy mostanában úgy érzem ezekért én vagyok a híbás.
Nem tudom nekem , vagy neki kéne változni.
Én képess lennék érte bármire. De nem értem mostanában mi a gond. Tanácsot kérnék ti ,hogy látjátok ezt az egészet.
Hát jó korán kezdted kisasszony.
Nekem az a véleményem, hogy a barátod nem szeret.
Minden rosszindulat nélkül: ebben a korban (és még jó sokáig!) az ember a barátait kell, hogy előtérbe helyezze (te is!!!). A kapcsolatok ugyanis jönnek-mennek ebben az életkorban, ha az aktuális csaj/pasi miatt hanyagolod a barátaidat, akkor szakítás után egyedül maradsz. Se pasi, se nő, se barátok. Na az nagyon kemény!!
Nem kell "bármire" képesnek lenned. Ezt senki nem kéri tőled, a pasid sem. (Te örülnél neki, ha olyasmit zúdítanának rád, amit a hátad közepére sem kívánsz?) Csak annyit adj neki, amennyit kér, és legfőképpen ne lógj a nyakán. Ha a barátaival akar lenni, csinálj magadnak más programot a barátnőiddel, vagy foglald el magad valami értelmessel. Minél kevesebbet vagytok együtt, annál inkább fog rád vágyni és fog rád figyelni, amikor végre együtt lehet veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!