Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ez ellen? Le tudom győzni?

Figyelt kérdés
Féltékeny vagy a barátomra. De nem ok nélkül, mert az ő baráti köre olyan lányokkal van tele, akik előszeretettel másznak rá más pasikra. És most velük megy majd el nyaralni, fürdeni stb. Már a gondolatától is rosszul vagyok. Tudom, hogy nem csal meg, de ha valamelyik mégis "elcsábítja"? Kellene valami, amitől jobban érezném magam, valami elfoglaltság, hogy ne mindig erre gondoljak majd, amikor odalesz.
2010. jún. 14. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:
sajnos, nem kizart.. de csinalhatnak azok a csajok akarmit, ha a pasi nem akarja.
2010. jún. 14. 13:59
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Jöhet a sün!
2010. jún. 14. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
Sztem az segít rajtad ha elképzeled a pasidat ahogy éppen előtte térdel az összes lány a baráti társaságából és egyszerre nyalogatják a farkát. Gondolj csak bele. Ugye hogy már jobb is.:)
2010. jún. 14. 14:00
 4/9 anonim válasza:
100%
Sajnos a féltékenykedéssel nem sokra mész, inkább magad alatt vágod a fát:S Ha tényleg szeret, és tudod hogy nem csal meg akkor meg fölösleges aggódnod, mert bármilyen ribi lehet a társaságában nem fogja hagyni hogy rámásszon. Inkább te is menj el szórakozni a barátaiddal, találjatok ki sok közös programot amíg a párod haza nem jön:)
2010. jún. 14. 14:02
 5/9 A kérdező kommentje:

A barátaim 110 km-re laknak tőlem. Itt, ahol élek, sajnos nincsenek barátaim, nem fogadtak be. Próbálkoztam náluk, de kerek-perec a szemembe mondták, hogy nem tartozom közéjük. :( Nagyon rosszul esett, pedig mindig mindenkinek segítettem, odaadtam a dolgaimat, de előfordult, hogy egy köszönömöt sem kaptam vissza.

Köszönöm az értelmes válaszokat! :)

2010. jún. 14. 14:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne kombinálj...mindig árnyképeket költünk,amitől félhetünk,közben a valóságban semmi nem történik.Nehogy elrontsd a napjaidat az alaptalan félelemmel!Ha tudod,hogy nem csal meg,akkor hiába próbálkoznának nála a lányok.De az is lehet,hogy igazából ezek a lányok nagyon kedvesek,és etikusak.

:)

2010. jún. 14. 14:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Annyi a rizikó, hogy a volt barátnője is benne van ebben a társaságban... tudom, hogy amikor szakítottak, a barátomat nagyon megviselte a dolog, de a lány még a mai napig megérinti, ölelgeti, átkarolja, és ez nekem nem tetszik. Én sem kerülök előtte sosem félreérthető vagy féltékenységre okot adó helyzetekbe a volt barátaimmal...
2010. jún. 14. 14:15
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
"Tudom, hogy nem csal meg" <--- akkor meg mit parádézol? miért kell mindig nyígniuk a csajoknak? ha nem bízol benne, akkor semmi értelme. nem gyanús?
2010. jún. 14. 14:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Gondoltál már ara hogy beszélj vele erről? Mármint megfelelő hangnemben, szal könnyedén, ne fojtogató komolysággal, idegesen stb, mert arra nincs okod.. csak úgy lazán. Hogy azok a csajok milyen rámászósak, meg hogy a volt csaja is miért mászik rá folyton..és jaj ő is ott lesz. Hátha megnyugtat és akkor nem leszel ideges.
2010. jún. 14. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!