Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rockosan öltözködök. Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rockosan öltözködök. Ez taszító tud lenni a fiúknak? 12/L

Figyelt kérdés

Acélbetétes bakancs (nem hordom olyan sűrűn), fűzős felső, kiengedett haj, és bőrkarkötők.

Ez taszító a fiúknak? Mert nehezen találok barátot és nagyon szeretnék már egyet..

2011. máj. 15. 19:05
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Hmm... Igényli a szexet, az egy dolog, de nem így: 2 hónapja vagyunk együtt, és aztán találkozunk, és flegmán odalök egy olyat, hogy "na, mikor fekszünk le?" na, ezt így ebben a formában nem. :)

Mellesleg tudom, hogy a 13-14 évesek között is vannak jófejek, csak hát ritka.. :D

2011. máj. 17. 22:03
 22/23 anonim ***** válasza:

19:30 vagyok

mégis mit vársz kedves kérdező? ha összejössz valakivel akit annyira sem ismersz hogy hogyan áll hozzá a szexhez, vagy nem tudod megítélni róla, akkor szerinted nem vagy még éretlen ehhez?

ha valakivel össze akarsz jönni, akkor meg kell tervezni hogy mi lesz belőle. tudnod kell hogy ő mit akar. meg neki is azt, hogy te mit. majd meglátjuk alapon 10ből 9 baklövés lesz. nem célozgatni kell, de beszélgessetek a szexről, szerelemről, párkapcsolatokról, ismerd meg, hogy milyen ember, mire vágyik. egy olyan fiú aki csak erre hajt, biztos elijed attól hogy te nem 2 hanem pl 6 hónap után akarsz lefeküdni valakivel... ha nem tisztázod a szabályokat, elvárásaidat, persze hogy ilyen embert fogsz ki.

mellesleg ha ilyen flegma srác volt, előtte is gondolhattad volna. hidd el ilyenek még 26 évesen is vannak.

szerintem az a baj hogy te sem szeretetből jártál vele, hanem jó érzés hogy "van egy pasim" meg smárolgatunk a suli előtt és mások látják.

2011. máj. 18. 10:17
 23/23 anonim válasza:
100%

Jesszusom :OOOOO Én 14 éves vagyok és rockos,aki írta hogy a rockosok isznak cigiznek meg büdöske,nagykabát stb...azt honnan a fészkes fenéböl szedi? Nah m1.én egyiket se csinálom. Amm hogy a kérdésedre válaszoljak :D én tapasztalataim-bol mondom ,hogy nekem is nagyon sok barátom van,és pasim is.És NEM taszítóó :)

És amm az egyik haverom se iszik cigizik és nincs nyáron bőrkabátba..Nahh ezt kapd kii okoska.. ;) (aki ezeket mondta) :D

2011. szept. 8. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!