Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rockosan öltözködök. Ez taszító tud lenni a fiúknak? 12/L
Acélbetétes bakancs (nem hordom olyan sűrűn), fűzős felső, kiengedett haj, és bőrkarkötők.
Ez taszító a fiúknak? Mert nehezen találok barátot és nagyon szeretnék már egyet..
Nekem bejönnek a rocker/goth csajok, bár én metált hallgatok. Főleg ha fűzőt hordasz :) akik 2 mérettel nagyobb kinyűtt pólókat hordanak csaj létükre az nem túl nyerő. (Najó, azért a köver csajok fűzőben se valami szép látvány.)
Sztem próbálkozz koncerteken, meg fesztiválokon, ott vannak olyan arcok, mint te :)
19:30 vagyok
19:37
sztereotípia. nem mind ilyen. meg a "rockos" öltözék sem igazán körülhatárolt
ugyanez elmondható bárki másról.
a diszkósok isznak, cigiznek, speedeznek, midnig rózsaszínben járnak, kényesek, hülyék.
a repperek füveznek, isznak, cigiznek, tehéngatyában járnak meg a bátyjuk pólójában, mindig deszkás cipőt hordanak, büdös a lábuk...
a normális emberek unalmas ruhákban járnak, igénytelen az öltözködésük, cigiznek, isznak, 50 felett nem fürdenek, és nagyon buták.
20:23
ez is csak egyéni ízlés. kellenek a diszkópatkányok is.
02:00
a rock, metal, többnyire lázadás a társadalmi normák ellen, van benne egy adag merészség, meg egy adag közeledés az állati énünkhöz. hogy más zenék nem merik kimondani? ez nem feltétlenül igaz. vannak dark rave, vagy cybergoth stílusok, amik szintén sötét témákkal foglalkoznak, vagy vidámabb nemzeti rock bandák, akik nem zúznak, vagy ha a diszkó zene lényege hogy ne a problémáidon gondolkozz, hanem lazulj, akkor nem akarja kimondani, de ugyanez lehet egy lágyabb klasszikus, ugyanakkor a tragikus (valódi komolyzene) halálról szól, személyiségi problémákról, és így tovább.
08:15
ez azért van mert a feltűnő öltözködés különlegessé tsz, és azt hiszik jellemben is érdekesebb vagy. ezért sok az álegyedi emberke, aki papagájnak néz ki, de belül átlagos. vagy az olyan rokker, akinek csak valami stílus kell, hogy legyen személyisége.
Hűűű de okosak itt sokan :DD
Volt már 16 éves barátom, de szakítottam vele, mert úgy éreztem, kihasznált. Én egy normális sráccal szeretnék együtt lenni, csak nem tudom, hogy azokat nem taszítja el-e ez az életirányzat?
Jha, mellesleg nem iszok, nem dohányzok, nem füvezek, és büdös sem vagyok, kikérem magamnak :)
19:30 vagyok
ugyan mindegy hány éves barátod van. valószínűleg nem 12 alatt keresgélsz. ebben az esetben el kell fogadnod, hogy "minden fiú ki fog használni". minden embert érdekel vaalmennyire a szex. még a nemileg éretlen gyerekeket is. egészséges, "érett" 12 évesek pedig igénylik a szexet, mert működnek a hormonok. romantikus regényekből pattant kapcsolatokat felejtsd el. még ha van is önuralma a srácnak, nem jelenti azt, hogy nem akar "kihasználni". attól függ ilyen kihasználásra gondoltál e.
hogy hogyan bánik veled, az a személyiségétől függ, nem a korától. meg attól, hogy tud e téged nőnek nézni. ezen neked is kel dolgoznod. és ne csak a fűzőkre meg fekete rúzsra gondolj. belső értékek.
ha rokker vagy de normális pasit akarsz, zsákutca. kivéve ha létezik olyan normális srác aki rokker lányt keres. legalább is alapjáraton a rokkert vonzza a másik rokker, jó alibi leszólításhoz. az meg, megint a személyiségétől függ, hogy mit gondol rólad ha ő nem rokker.
hogy megnyugtassalak, vannak stílusok közti keveredések.
drogok, szagok... így kevésbé van okuk undorodni tőled, kivéve ha te emiatt nem akarsz drogos büdös embereket megismerni...
inkább szerintem az lesz a gond egy "normális" fiúnál, hogy nem fog neki tetszeni, hogy 12 évesen te pasizgatsz. ami alapjáraton nem biztos hogy baj, de az emberek előítéletesek. sajnos néha okkal.
szóval ne kapkodj, van időd bőven megtalálni aki neked való.
szerintem meg szard le, hogy mások szerint kislány vagy.ha úgy érzed, készen állsz egy normális kapcsolatra, akkkor hajrá!
de különben a 13-14 évesek közt is vannak nagyon cuki fiúk.:))(olyanok, akik nem lövöldöznekXD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!