Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » "Rockosan" öltözködő lányok,...

"Rockosan" öltözködő lányok, ti miket hordtok?

Figyelt kérdés

Már kb. 5 éve szinte csak rockzenét hallgatok, és igazából mindig is ezt a stílust kedveltem, csak nem mindig öltöztem úgy. Vannak teljesen átlagos ruháim is ( a túlságosan rózsaszín és r.ibancos ruhákat persze kerülöm), szeretek nőiesen is öltözni, de mostanában egyre inkább az ilyen vadabb cuccok tetszenek :) Vannak szoknyáim, amiket mások gothosnak mondanak (pl. egy földig érő fekete, meg egy csipkés aljú fekete), meg van pár csipkés cuccom, kockás ingek, általában piros, szürke, fekete színekben. Tudnátok nekem linkelni még ilyesmi ruhákat? És nem az olyan nagyon vad goth meg ilyesmi dolgokra gondolok, hanem amit fel lehet venni utcára is. Kiegészítők is jöhetnek, vagy bármilyen ötletek, hogy ti mit viseltek..ilyesmi :)

17/L

2011. máj. 28. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a legbrutálisabb metálzenét hallgatom, mait el tudsz képzelni, de nem öltözködöm úgy. Szeretem a színeket. Igaz fenékig érő fekete hajam van. Jóformán a körmeim is mindig feketék, lilák vagy pirosak. Szeretem az extrém sminket. Mindig nagy fekete cicaszemeim vannak és műszempillát is hordok. Nálam ez a hétköznapi smink. Elég sok tetkóm van és a füleim is végig vannak szúrva. De öltözködésben a feketétől a fehérig bármint fölveszek.
2011. máj. 28. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne úgy öltözködj, ahogy mások, hanem ahogy jól esik. Legyél egyedi és kreatív! Ennek szerintem belülről kell jönnie, legalábbis nálam ez így van.
2011. máj. 28. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, én metalos vagyok, de teljesen átlag ruhákba öltözöm, esetleg egy egy nyaklánc vagy öv ami feldobja a cuccom, plusz fellépésre vagy koncertre veszek fel fekete ruhákat. Amúgy nem, mert elég negatív, zárkózott személyiség vagyok és a fekete ruházat rányomja a bélyegét a hangulatomra is,ezért igyekszem színeset hordani.
2011. máj. 28. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Hidd el, nem attól leszel rocker, hogy olyat hordasz.

Tök átlag ruhákban járok, mág rózsaszínt is veszek fel, mégsem tudnám metál nélkül elképzelni az életem.

Ha meg úgy akarsz öltzni, menni fog magától is.

2011. máj. 28. 21:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Aki csak azt tudta írni, hogy nem attól lesz valaki rocker, hogy úgy öltözik, annak üzenem, amit már egyszer leírtam: nem az a célom, hogy húdenagy rocker legyek, és tudom, hogy nem ez a lényeg. Ettől függetlenül érdekel az ilyen stílusú öltözködés. Ehhez kértem segítséget, nem kioktatást.
2011. máj. 29. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!