Nőiesen öltözködő rocker lányok! Miből áll a teljes ruhatárotok?
Értelemszerűen, csak az írjon, akinek látszik is az öltözködésén a zenei stílusa.
A következő kérésemet nem lehet megfogalmazni szebben, elnézést kérek, de gothok ne írjanak.
az a gumi csima nagyon zenekar függő - vagyis alműfaj függő
Én sok Convers-t láttok viszont. De csak feketében.
Nálam bakancs vagy tornacsuka, nőies szabású zenekaros/mintás pólók, hidegebb időben hosszú fekete gatya,
nyáron szoknya vagy rövidgatya.Van sok ékszerem is, főleg karkötők.
Piros és fekete toppok, amikre zenekaros csónaknyakú mell alá érő felsőket veszek fel, simai női szabású zenekaros/feliratos felsők, de sokszor veszek csak sima egyszínű ruhát, amit textilfilccel én dekorálok ki (eléggé művészlélek vagyok).
Fekete rövidnadrág (alá esetleg nerc harisnya, vagy csak sima fekete nylon) hidegebb időben fekete és sötétkék farmerek, ha a zenekarommal van kellépésem, akkor a bőrcuccoktól sem riadok vissza, magassarkú szegecses cipők/bakancsok, sima bakancsok, egy fekete converse, nyáron fekete saru.
Kiegészítőknek: temérdek csomózott és bőr karkötő (fekete, piros, szürke, fehér, feliratos), egy két szegecses karkötő, övekből sima fekete bőr, vagy abból is szegecses, keresztes, ezüst vagy fekete nyaklánc (szigorúan a póló alatt) és van egy Nickelback feliratos ezüstláncom, amit imádok. Fülbevalóból inkább a merészebbek, egész fület körbeölelő sárkány, kígyó, de van sima, kicsi kereszt és fekete/piros köves is.
Bőrkabát, bőrkesztyű.
Azt hozzá kell tennem, hogy a legjobb barátnőm is rocker, de teljesen átlagosan öltözködik, tornacipő, csőfarmer, rövid/hosszú ujjú felsők, pulcsik, szövetkabát, télen bokacsizma és hasonlók. szerintem ez egyénfüggő, hisz nem attól lesz rocker valaki, hogy rockot hallgat és fekete szegecses dolgokba öltözködik. Rockernek lenni egy életérzés, nekem csupán tetszenek ezek a dolgok, ezért uralják ezek a ruhásszekrényemet :)
Remélem tudtam segíteni :)
Húha, hát kezdjük a nadrágokkal. Van sötét farmerem, fekete farmerem, bőrgatyám, világos szaggatott farmerem. Fekete rövidgatya nyárra. Nercharisnya, fekete harisnya. Sárga-fekete kockás skótszoknya, fekete csipkés szoknya, sötétszürke szoknya.
Felsők. 5-6 zenekaros póló, fekete valami mintával ellátott ujjnélküli felsők, vagy rövidujjú. Meg vannak színesebbek is, pl. kék, piros. Akkor van 2-3 kockás ingem. Fekete halálfejes hosszujjúm, meg egy keresztes.
Cipők. Nyáron fekete szegecses saru vagy tornacipő, hosszított szárú. Hidegebb időben 15 soros bakancs meg van egy szegecses csizmám, azt is hordom. Ja meg van egy anarchiás tornacipőm, azt imádom! :D :)
Akkor kabátok. Sima csajos bőrkabát, olyan amilyenben minden pipi szaladgál az utcán mostanában. Akkor van a kiskedvencem, a sajátkészítésű bőrkabátom, szegecsekkel, kitűzőkkel, rávasalható izékkel :D
Akkooor mim van még :D Hát sálak, keresztes sálam van, kockás sálak, de van pöttyös is, haha :D
Hmm, kiegészítők. Na, abból van egy tucat :D Szegecses, bőrkarkötők, zenekaros karkötők, pengetős nyaklánc, gitáros nyaklánc, keresztes, halálfejes gyűrű, meg ilyenek :D
Na, hát nagyjából ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!