Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rockosan öltözködök. Ez taszító tud lenni a fiúknak? 12/L
Figyelt kérdés
Acélbetétes bakancs (nem hordom olyan sűrűn), fűzős felső, kiengedett haj, és bőrkarkötők.
Ez taszító a fiúknak? Mert nehezen találok barátot és nagyon szeretnék már egyet..
2011. máj. 15. 19:05
1/23 anonim válasza:
Engem személy szerint nagyon taszít, egy nő legyen nő..
2/23 anonim válasza:
Mondjuk Te még kislány vagy, ezt úgy objektíven írtam.. :D
3/23 anonim válasza:
Nem taszító, szerintem izgalmas.
4/23 A kérdező kommentje:
Csatolva: rockosa, DE AZÉRT nőiesen:D
2011. máj. 15. 19:07
5/23 anonim válasza:
Én már 15 vagyok, most kezdek "kilábalni" a rockos külsőmből, de belül még mindig ugyanaz vagyok... (: de az én tapasztalataim szerint a többséget nem taszítja, sőt van akinek ez tetszik.:D sok pasi volt/van oda értem,így, rockos külsővel, úgyhogy nefélj, majd lesz Neked is valakid^^
6/23 anonim válasza:
nem, ha nem vagy olyan nagyon rockos.és nem vagy kislány.12 évesen is lehet valaki érettebb a koránál.nem értem, miért jön ezzel mindenki.
7/23 szamóca. válasza:
csak ne legyél igénytelenül rokkos:D tudod a tíz centis hajlenövés a fekete festéktől, meg a parasztjány semmilyen haj...
8/23 anonim válasza:
nem a ruháktól leszel nő, hanem attól hogy pár év múlva nem teszel fel ilyen kérdéseket.
a barát meg nem kiskutya, bicikli, hogy akarni kell egyet. ha meg csak kaland kell, nem érdekes kivel csinálod.
9/23 anonim válasza:
xD bocsi de eléggé kislány vagy még:DD majd találsz később eljön annak az ideje, amúgy nem gáz így öltözködni
10/23 anonim válasza:
Igen taszító. Mindig feketében vannak és idétlen kiegészítőket hordanak, ráadásul 40 fokos melegben is nagykabátban vannak. Ezen felül büdösek, isznak, cigiznek és drogoznak. Szóval igen, elég visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!